"Изгонените" от ББ тази вечер - според мен направо ги наградиха
Ами така де...реално - не са изгонени, пратиха ги в ТВУ-то тримцата само, ама то там по-кефещо сега, понеже не са "гъС до гъС" както в другата къща, няма кой да ги дразни, да им сумти, шуми. Кеф им да спят, да си говорят, да си изкарват гот - чиста далаверка от моя гледна точка. А най-голямата далаверка е, че няма и да скучаят, понеже ще имат 24/7 картина и звук от "резиденцията" вкл. и от изповедалнята, когато някой ходи при ББ. Хем развлечение, хем ще гледат и слушат как другите ги обсъждат, какво говорят за тях, което пък е предимство и в самата игра за по-нататък. Понеже явно ББ или ще ги върне директно по някое време (понеже така му хрумнало), или ще им даде шанс да се върнат и ще са напред с инфото и евентуално - ще имат по-добри стратегии. Ако някой от тримата има мозък, че да оцени възможността де.
ЗоритУ обаче - истеряса, затръшка се, не искала да стои на тази мизерия и да се вмирисва, искала да си ходи, да говори с ББ... Предполагам, че за някой лев отгоре - ще й мине нервната криза.
Каза, че още вчера искала среща с психолог (която явно не е получила досега), според мен обаче - психиатър й трябва и силни хапове. Много лабилна милата. Някои в "резиденцията" обаче - веднага се усетиха (или заподозряха поне), че т.нар. изгонени днес - всъщност са пратени в другата къща... Жал ми е за Въргалчето. Не знаех, че има алкохолни проблеми, понеже не следя никакви светски хроники, сайтове, печатни издания и никога не съм в час с тези неща. Снощи се напи човека, амааааа жестоко просто. Днес го гледам, че обяснява, че откакто осъзнал че има този проблем - ходил по специалисти, борил се, накрая...открил вярата (така каза) и дал обет, че няма да пие повече и така решил проблема, ама - явно не го е решил. Само резюмирам главното до този момент. Наистина ми дожаля за Влади.
Кали ми харесва все повече като поведение, поне доколкото я гледах до момента.
С нетърпение чаках днешния лайф и...като видях ПАК онова нещо Венета в студиото - идваше ми да се ухапя отзад и да засиля нещо по телевизора. Еййй противна женица, ей! МИ ОК бе, техен кадър си е (на НОВА), дадоха й и коментарното предване, поради което то не си заслужава гледането за разлика от други години, пък викат я за "жури" в къщата за едно, или друго...Ами аз нея по-често я виждам от Ники Кънчев да му се не знае!!!
Разбирам толериране и подбутване, ама то пък съвсем без мярка вече стана. Милен Цветков, Патрашкова, Камелия, Фънки, Юлиан Константинов (и куп други още)...все има хора запознати с формата чудесно и много по-адекватно коментиращи всичко от тази глуповата, самодоволна гъска! Няма и няма! От чешмата вече ще ми потече тая Венета и само ми разваля кефа. Чета и теми за формата по сайтове... За всеки участник и коментатор - има си фенове, има и такива, които не го харесват, но за Венета конкретно - не ми е попаднал един одобрителен коментар, честно. Никой не я понася, в никаква роля и функция въпросната. Екипът на предаването - следи разбира се коментарите навсякъде и пак я тикат. Много ми е малоумно, като действия на продуцентите това.