Не става с 9 0т 10 бе, трябват всички 10, за да затворят "енергийната верига" и кЪт тръгне една любов и спокойствие - не моЙш ги запря просто, щЪ удавят и ще трябва да умориш някоя китка да си отдъхнеш...от лИбоФФФФ.
Относно "безплатна гаранция за период Х" на "Икеа" - не мисля, че е грешка в надписа. А пояснение, че тяхната гаранция "няма скрити условия и разходи". Като например да си купиш климатик с 5 години гаранция, ама за да си я ползваш - си длъжен всяка година да викаш техниците им за профилактика, и всеки път да им плащаш по 30 лв. за въпросната Т.е. за да си ползваш гаранцията, с която ти го продават си +150лв. разход още за гаранционния период, освен самата цена на уреда. И реално - гаранцията ти не е безплатна и ако не плащаш отгоре - нЕмаш гаранция. Или пък има опция да доплатиш за да имаш гаранция на нещо за още някакъв период, освен първоначално дадения. На майка ми новата кола да кажем е с 5 години пълна гаранция, на първо четене, така ти я рекламират. ОбачИ - всъщност са 3 години
Ако иска да станат реално 5, след 3-тата година им дава още 400лв. мисля и получава още 2 години гаранция. Вярно, че 400лв. не са баси парите на фона на това, което плащаш за автомобил от магазина , но са си пари все пак.
Затова и някои производители уточняват, че техните гаранции са без скрити условия и разходи изрично.
Додич, Дани е би турбо + термоядрена бойна глава като задвижване
Тези с физическата умора са играни и проиграни - не вършат работа при него, с цел заспиване. Аз умирам права - то не, кръжи си. Моето дете - няма особен късмет с майка си относно извежданията. Аз освен спорт и пририода не обичам (в смисъл да ходя по паркове, планини и пр.)
Та колело може да кара и цял ден, ако иска, ама на обезопасени места откъдето аз да го наблюдавам с бира в ръка (като класически пример за лош родител). Да се юрна и аз с колелото - тцъ. Ми не обичам разходки, к'во да направя... И заради малкия не мога да се прежаля, ама той пък си кръжи вече и без да му ходя по задника, за щастие.