0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #400 -: Септември 28, 2014, 21:09:58 pm »
Чета статия във Фрамар "Отглеждайте 10 растения, които ще донесат любов и спокойствие в дома ви" и се зачитам в коментарите. Една жена споделя, че има 9 от 10-те препоръчани растения. А друга пита, "Моля споделете, след като имате 9 от 10, дали в дома ви цари любов и спокойствие".
Направо изпопадах от смях.  :D :D
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #401 -: Септември 28, 2014, 21:12:01 pm »
rtfrtf, това е за конспиративната тема  :D
*
« Отговор #402 -: Септември 28, 2014, 21:37:41 pm »
 :lol: :lol: :lol: Не става с 9 0т 10 бе, трябват всички 10, за да затворят "енергийната верига" и кЪт тръгне една любов и спокойствие - не моЙш ги запря просто, щЪ удавят и ще трябва да умориш някоя китка да си отдъхнеш...от лИбоФФФФ.

Относно "безплатна гаранция за период Х" на "Икеа" - не мисля, че е грешка в надписа. А пояснение, че тяхната гаранция "няма скрити условия и разходи". Като например да си купиш климатик с 5 години гаранция, ама за да си я ползваш - си длъжен всяка година да викаш техниците им за профилактика, и всеки път да им плащаш по 30 лв. за въпросната Т.е. за да си ползваш гаранцията,  с която ти го продават си +150лв. разход още за гаранционния период, освен самата цена на уреда. И реално - гаранцията ти не е безплатна и ако не плащаш отгоре - нЕмаш гаранция. Или пък има опция да доплатиш за да имаш гаранция на нещо  за още някакъв период, освен първоначално дадения. На майка ми новата кола да кажем е с 5 години пълна гаранция, на първо четене, така ти я рекламират. ОбачИ - всъщност са 3 години ;) Ако иска да станат реално 5, след 3-тата година им дава още 400лв. мисля и получава още 2 години гаранция. Вярно, че 400лв. не са баси парите на фона на това, което плащаш за автомобил от магазина , но са си пари все пак.
Затова и някои производители уточняват, че техните гаранции са без скрити условия и разходи изрично.

Додич, Дани е би турбо + термоядрена бойна глава като задвижване  :lol: :lol: :lol: Тези с физическата умора са играни и проиграни - не вършат работа при него, с цел заспиване. Аз умирам права - то не, кръжи си. Моето дете - няма особен късмет с майка си относно извежданията. Аз освен спорт и пририода не обичам (в смисъл да ходя по паркове, планини и пр.)  :lol: Та колело може да кара и цял ден, ако иска, ама на обезопасени места откъдето аз да го наблюдавам с бира в ръка (като класически пример за лош родител). Да се юрна и аз с колелото - тцъ. Ми не обичам разходки, к'во да направя... И заради малкия не мога да се прежаля, ама той пък си кръжи вече и без да му ходя по задника, за щастие.  :D
« Последна редакция: Септември 28, 2014, 21:56:07 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #403 -: Септември 28, 2014, 22:37:20 pm »
Jbrul, благодаря ти. Радвам се да те видя. Дано.  :bighug:
Теди♥♥, благодаря ти. Дай Боже скоро да видим двете чертички една на друга.  :bighug:
« Отговор #404 -: Септември 29, 2014, 06:08:21 am »
Добро утро, милички  :D
Успешна седмица!

*
« Отговор #405 -: Септември 29, 2014, 06:36:21 am »
Добро утро :D

само такова кафе пия :) с доволно количество мляко

Спорна седмица!
*
« Отговор #406 -: Септември 29, 2014, 07:52:19 am »
Добро утро!
Зайко, това е и моето кафе. Както казваше една колежка - перфекциозно! :D
Успешна и слънчева нова седмица! А прогнозите На Емо Чолаков са точно такива - за много слънце и "не циганско, ами направо истинско лято".

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #407 -: Септември 29, 2014, 08:18:28 am »
Добро утро и от мен  :P
Емо Чолаков големи обещания дава, ама сутрините си е брррр....  :lol:
Тази сутрин за сефте пускаме климатика на топло.
*
« Отговор #408 -: Септември 29, 2014, 08:27:06 am »
Само с кафе няма да минем, затова ви сервирам любимата си закуска, която трябва да направя в най-скоро време. :P

Ромен Гари
*
« Отговор #409 -: Септември 29, 2014, 09:22:47 am »
Емо дано да е познал за времето, щото много ми е рано да си извадя шал и шапка, а снощи за тях си мечтаех  :?
Успешна седмица на всички!
Кафето чак да ти се допие, нищо че не е в моя стил  :D
*
« Отговор #410 -: Септември 29, 2014, 09:33:33 am »
Добро утро! Закуските са чудесни - облизвам се на палачинките  :) Снощи за първи път пуснах радиаторчето в спалнята.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #411 -: Септември 29, 2014, 11:34:01 am »
Добро утро и благодаря за кафето и закуската.
То аз позахапнах малко ама няма да откажа и сладичко. Сутринта отидох до ДГ с детето да взема бележка, че ходи в предучилищно, занесох я и си помръзнах качествено. После минах през кауфланд и си взех серъри и сушени домати, да ги опитам. И ги опитах де :lol:.
Та сега се опитвам да се стопля. Дано да е познал Емо, че носа ми е като чешма.
Лек ден и лека седмица на всички (и по-топла ако може)!
*
« Отговор #412 -: Септември 29, 2014, 11:44:37 am »
Добър ви ден!
И при нас времето е страхотно - дано се задържи!
Хубава седмица на всички!
*
« Отговор #413 -: Септември 29, 2014, 12:04:46 pm »
Здравейте!
Точно такова кафе обичам и аз - с много мляко   :)

За времето, обещават да е слънчево и топличко до четвъртък, пък дано не познаят за застудяването след това  :)

Успешна работна седмица!  :D

*
« Отговор #414 -: Септември 29, 2014, 13:20:04 pm »
Григор Димитров и Цветана Пиронкова стартират днес участието си на турнира "China Open"-Пекин.

Цвети вече приключи първи кръг с победа над Мария Кириленко. Срещата между тях беше първа на корт Moon с начало 7.30(бълг. време), а във втория кръг ще играе срещу Серина Уилямс. Знаем какво означава среща със световната №1, но Цвети показва много добра игра на този турнир - както на двете срещи от квалификациите (за влизане в основната схема), така и с Кириленко днес.
Успех, Цвети!   :D

Григор Димитров ще играе срещу Фернандо Вердаско на Централния корт (около 14.30-15.00).
Успех, Гришо!  :D
« Последна редакция: Септември 29, 2014, 13:21:47 pm от marsi »

*
« Отговор #415 -: Септември 29, 2014, 15:22:31 pm »
Срещата Димитров- Вердаско вече се играе, до момента Гришо взе първия сет, играят началото на втория.
Срещата се излъчва директно по F+ , ето и линкове за гледане онлайн:
Линк1 , Линк2 , Линк3

*
« Отговор #416 -: Септември 29, 2014, 15:50:22 pm »

Заповядайте на следобедно кафе.
Марси, пак си направила обзор на спортните събития. :D
Браво на Цвети и успех на Гришо!

Ромен Гари
*
« Отговор #417 -: Септември 29, 2014, 15:55:25 pm »
ох, имам нужда, така ме е напекло слънцето през прозореца, че ... едва гледам :lol:
*
« Отговор #418 -: Септември 29, 2014, 16:16:21 pm »
Започна новата седмица, дано се задържи така слънчево.
Мише, да се оправяш бързо.

Вчера имахме пълна разтоварваща програма - ходихме на детски рожден ден от 10.30ч., после към 2ч се събрахме с колеги (и моите малчугани) на вилата на една колежка. Изкарахме до 19ч., беше страхотно - ядене и пиене на чист въздух, лапетата играят мач, от време на време придърпат някой колега от масата за мач, а майка им дори имаше дисциплина прескачане на огради и търсене на топка в трънки  :lol: Обаче си е емоция  :lol:
А днес ще ходя да си купувам ютия, че моята изгоря и вече съм си харесала дори ето тази: http://www.technopolis.bg/b2c/details/833657/P11130601/YUtiya-PHILIPS-GC4412/32
Ще отида да я видя на място и после ще си я поръчам ;) Някой ако има отзиви да казва до 17ч.
*
« Отговор #419 -: Септември 29, 2014, 16:36:44 pm »
Мими, за ютията мога да кажа, че каквато и да вземеш няма да глади сама  :lol: :lol: :lol:  Препоръчвам ти да купиш сушилня, харчи точно толкова ток и ако нямаш много ризи или панталони за гладене се справя перфектно  :D