0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #480 -: Октомври 02, 2014, 09:11:14 am »
Пълна помиярщина! Миков още снощи беше кацнал на мястото на събитието, за да обяви как си спирали те кампанията...От това по-голяма кампания има ли?!!
Съгласна съм с теб.
*
« Отговор #481 -: Октомври 02, 2014, 09:12:55 am »
Голяма трагедия. :(
Изразявам пълна съпричастност и поднасям искрени съболезнования на близките на работниците.
Да се помолим за душите на загиналите и за спасение на пострадалите!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #482 -: Октомври 02, 2014, 09:24:11 am »
На редичката за кафенце съм и аз.Другата тема не ми се коментира.Напоследък се правя на щраус-заравям главата и все едно не живея тук.А инак мисля да ходя на избори,но за кой и защо ще гласувам...
*
« Отговор #483 -: Октомври 02, 2014, 10:01:11 am »
Пълна помиярщина! Миков още снощи беше кацнал на мястото на събитието, за да обяви как си спирали те кампанията...От това по-голяма кампания има ли?!!
Ще им е малко  osi_7
Жестоко е това в Горни Лом   :(  А и като се замисля, че снощи по терена се разхождаха милиони евра, а тези хора се трепят буквално за минимални заплати  :?
*
« Отговор #484 -: Октомври 02, 2014, 10:12:47 am »
Жестоко е това в Горни Лом   :(  А и като се замисля, че снощи по терена се разхождаха милиони евра, а тези хора се трепят буквално за минимални заплати  :?

за минимална заплата  са работили  :?
*
« Отговор #485 -: Октомври 02, 2014, 10:50:06 am »
Благодаря, момичета, за хубавите кафенца! :)

Пете, много красиви снимки!  :)

Смайли, не съм видяла снощи запитването за гледане онлайн, мисля че нямаше тази възможност.
Много се ядосах, чак пък такова неприкрито подпиране от съдията не очаквах ..... те ако така си взимат мачовете, браво - голям отбор  :x .
Много се надявам въпреки всичко, до края на изиграване мачовете в групата, да успеем да вземем някоя и друга точка, че да се класираме, тези момчета го заслужават. Засега, след изиграване на вторите мачове, Реал води с 6 точки, Ливърпул е на второ място с 3 т., Базел - също 3т., но с по-лоша голова разлика, Лудогорец няма точки.
Следващата среща е с Базел на 22 октомври на стадион "В. Левски", на 4 ноември играем в Швейцария, Ливърпул пристига на 26 ноември и последна среща в Мадрид на 9-и декември.

Съболезнования към близките на загиналите в Горни Лом :(.
« Последна редакция: Октомври 02, 2014, 12:28:16 pm от marsi »

*
« Отговор #486 -: Октомври 02, 2014, 11:09:17 am »
Дете влиза в магазина на Реал Мадрид и търси да си купи фланелка на отбора. Продавачът пита:
- Каква я искаш - на вратар, нападател или защитник?
- На съдия

*
« Отговор #487 -: Октомври 02, 2014, 11:42:24 am »
От вчера се опитваме (почитателите на Григор) да гледаме срещата Г. Димитров- Пабло Андухар,
втори кръг на турнира в Пекин, май няма да ни се получи.
Вчера отложиха мача за днес, заради проливен дъжд. Сега пък се оказа , че има проблем с камерата.... нали те си ги правят, явно са подбрали най-добрата техника  8) ...

Важното е, че Григор води в резултата: взе първи сет с 6-4, играе се втория ......

Дописвам :) :
Победа за Григор с  6-4  6-4 , с което се класира за трети кръг на China Open! Браво!

Следващата среща е утре, когато обявят програмата ще напиша точния час. Ще бъде много интересно, отново ще играят Г. Димитров и Новак Джокович, след вълнуващия полуфинал на Уимбълдън, когато Григор показа, че има сили да се пребори със световния №1, но малко не му достигна.  От общо петте срещи, играни до сега между двамата, Гришо е печелил само една, миналата година в Мадрид. Ноле е в много добра форма в момента, намира се в серия от 21 последователно спечелени мача, но всяка серия си има край, нали така  :wink:
Григор върви стабилно напред. Успех утре! :)
« Последна редакция: Октомври 02, 2014, 12:30:08 pm от marsi »

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #488 -: Октомври 02, 2014, 12:52:20 pm »
Здравейте и от мен!
И аз си взех няколко кафета, че не спахме добре снощи - малката е болна.
Мача снощи беше страхотен. Съдията .... без коментар. Но нашите момчета много добре играха. Икономически в сравнение с Реал сме слаба ракия, ама пък добре играят  спор няма.
Браво и на Гришо, много добре се представя и той.
За взрива .... нямам думи да изкажа възмущението си от управляващи, медии, водещи и вся остальная сволач. Искрено съчувствам на семействата на загиналите. А там както каза Jbrul, не са останали живи. То при тая ситуация просто няма как.
*
« Отговор #489 -: Октомври 02, 2014, 17:39:22 pm »
Утре е ден на национален траур  :(
« Отговор #490 -: Октомври 03, 2014, 05:48:36 am »
Добро утро, милички  :D

Петък е, чудесно за работещите. И ден на национален траур :( Бог да прости загиналите, много кураж на близките им!
*
« Отговор #491 -: Октомври 03, 2014, 08:20:59 am »
Добро утро!
Зайко, хубаво кафенце, благодаря! Но без закуска не може да минем - имаме бременни, трябва и за тях да се мисли. :)

Лек петък на всички!

p.s. Още веднъж, Бог да прости загиналите в Горни лом и много съпричастност на близките им!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #492 -: Октомври 03, 2014, 08:40:10 am »
Добро утро  :P
Мерси за кафенцето и закуската!

За съжаление нищо не може да върне случилото се  :(

PS. Рачо и момичета, препоръчайте ми хубава машинка за бръснене.
« Последна редакция: Октомври 03, 2014, 08:46:47 am от 47 Smiles »
*
« Отговор #493 -: Октомври 03, 2014, 08:52:01 am »
Добро утро и от мен.Но колко да е добро,след поредния нелеп инцидент с толкова невинни жертви. :(         Бог да ги прости.

Смайли,ползвам ножчета за бръснене и не съм компетентен за машинките. Дано други да ти дадат правилен съвет.
« Последна редакция: Октомври 03, 2014, 09:25:24 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #494 -: Октомври 03, 2014, 09:01:05 am »
Добро утро момичета!

Мир на праха на загиналите!

Смайл, на Филипс гледала ли си? Преди няколко години купувах и като изключим факта, че моят мъж не я ползва много мисля, че е ок. И машинка за подстригване използваме също е чудесна, за нея двойна гаранция давам, щото е с много гъста коса и дори в доста от фризьорските салони му забиват.
« Отговор #495 -: Октомври 03, 2014, 09:05:26 am »
Смайл, на Филипс гледала ли си? Преди няколко години купувах и като изключим факта, че моят мъж не я ползва много мисля, че е ок. И машинка за подстригване използваме също е чудесна, за нея двойна гаранция давам, щото е с много гъста коса и дори в доста от фризьорските салони му забиват.
Да, Филипс ползваме и харесвам, ама кой модел? Има доста скъпи гледам.
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_0_10?url=search-alias%3Dhpc&field-keywords=shaver%20philips&sprefix=shaver+phi%2Caps%2C428
*
« Отговор #496 -: Октомври 03, 2014, 09:14:11 am »
Цените на подходящите за мокро бръснене са по-високи. Тази, която аз купувах не е. Цената и със сигурност беше под 100лв дори може би до 75(не бях сигурна, че ще се ползва и реших първо да пробваме).  Не мога да видя подобна, а на нея не виждам модел нещо. Батерията издържа доста де.

пп Нашата е синьо и бяло, но гледам, че сега са за вода тия.

Може би тази http://densi.bg/samobr-snachka-philips-hq-6920-16
« Последна редакция: Октомври 03, 2014, 09:19:28 am от м-и »
« Отговор #497 -: Октомври 03, 2014, 09:55:38 am »
Гришо загуби.Нещо все не му достига срещу Джокович.Май няма да има шанс за участие във финалния за годината Мастърс.Там играят първите 8 тенисисти с най-добри резултати през годината.А той загуби тази позиция след US open.Сега играят Мъри и Чилич.Те също са претенденти за първа осмица.Незнам Гришо какво участие има до края на сезона.Отивам да чета,докато спят моите бебоци.Ако не успея-вярвам,че Марси ще ме информира най-любезно. :)
Пеше,как е малката.Започна сезона на боледуванията при дечицата.Но тя вече е по-голяма и вярвам,че леко ще ги кара тази година вирусите.
*
« Отговор #498 -: Октомври 03, 2014, 09:58:35 am »
Добро утро и спокоен ден на всички!

Мир на праха на загиналите!   :(

И малък повод за гордост в такъв ден: вчера е минало изслушването на Кристалина Георгиева в ЕК, представила се е блестящо, в което нямах съмнения.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #499 -: Октомври 03, 2014, 10:09:58 am »
Здравейте. Още веднъж - лека им пръст на загиналите и много сили на оцелелите.
Хоупче, кашля и се сополяви още, тая сутрин и малко топличка беше. Ама ще се оправи де.
Не съм се заглеждала какво време обещават за тези дни. Аз се надявам на хубаво, ама то това едва ли е изненада за никой. :D