Момичета включвам се лично да благодаря на тези които са гласували за мен, благодаря ви от сърце. Държа да кажа, че не искам да участвам в играта на всяка цена и с цената на всичко за това нека гласуват тези които наистина им харесват картичките ми. Има много участници които трупат гласове само защото имат много фейсбук приятели. Аз целя единствено публичност да се видят от повече хора, а вече който ги хареса сам да си прецени да гласува. Не искам никой с нищо да насилвам както и да призовавам за гласове. Вкус другар няма и съм далеч от мисълта, че всички трябва да харесват и оценяват работата ми. Доста хора се заблудиха, че като харесат само се брои за глас, а трябва да се натисне гласувай за да се зачете и събрах много лайкове , а по малко гласове, но въпреки това съм доволна, защото това означава, че въпреки повечето лайкове хората ги харесват.Още веднъж благодаря на тези които са гласували и харесали работата ми , това за мен е най- голямата награда когато някой е харесал картичките или е доволен когато е бил купил от мен. Надявам се и картичките които дадох да се продадат всичките до една и да съм успяла да помогна с нещо дори и малко.
Успешен ден на всички.