Щях да пиша снощи, ама забравих.
Леля Ванче я разкараха, което е супер! Всички, които пяха снощи ми харесаха много, подборът е добър. По принцип не съм фенка на групите в тези формати, но много добре ги събраха трите млади дами в група, супер звучат заедно (и изглеждат супер де). Е, те самите не бяха много щастливи от това решение (и двете групи визирам), но тук си личи и какви са дечковци. Нямат търпение да покорят света на бърза ръка, солово и все още си мислят че прекрасният глас стига за тези цели. Ама не е така, понеже това е труден бизнес и по-трудно е да бъдеш чут и видян от много хора, отколкото да пееш добре. Светът е пълен с прекрасни певци, известни само на родата и приятелите си. Та излишни бяха сълзите и драмите на девойките - в група, в такъв формат - имат шанс да бъдат чути и видяни от много хора, което е прекрасен и рядък шанс за мнозина млади изпълнители. Ще ги поочука живота, ще разберат, че не е имало защо да плачат и, че това не е загуба, а шанс. Тя и Бионсе почна с група, а пък къде е сега - знаем всички
Пожелавам им на момичетата да се мобилизират и да дадат макса, макар и в група, а не "да отбиват номера", понеже са обидени, че не ги пуснаха солово. Дано родителите им имат нужния здрав разум и авторитет, за да им дадат правилните напътствия и подкрепа в шоуто.
Онзи човечец, дето блее като коза все тая какво "пее" и ми докара нервни пристъпи, съсипвайки някои от любимите ми песни - крайно време е да го изритват вече. Каквото се посмяхме с него (на който му е било смешно) - посмяхме. Но снощи останах с впечатление, че пак го оставиха. Ако не съм разбрала - супер, ама ако ще веднъж ми се наложи да слушам този приклещен козел...нЕма да ми е никак радостно.