Моля да ми препоръчате крем за лице или коректор, който да лекува пъпки и рани от чоплене на пъпки. Обикновено около цикъл ми се появяват подкожни пъпки на едната буза (винаги едни и същи) и много ме дразнят и сърбят и болят и не мога да се сдържа да не ги разчопля,вследствие на което едната ми страна е цялата в рани ...като ми свърши те сами почват да завяхват, но тъкмо ,когато минат идва следващия цикъл и пак наново. Пробвах коректора на Виши -голяма хвалба и препоръка ,а на мен изобщо не ми пасва- нито лекува , за прикриването -да прикрива , но ми е толкова тъмен и оранжев за кожата, че като се намажа с него изглежда,сякаш съм цопнала една тиква на лицето си и дори под фондьотен личи. Преди години си бях намерила вълшебен крем за лице , случайно го взех от мини маркет, да е бил 3-4 лева най-много... е убийствен беше- лицето ми пъпчасваше , вечерта се мажех с него и на сутринта беше сълза чисто. Помня ,че беше регенериращ, нощен ,май с лилави цветя на етикета, но не помня ни марка ни модел и тотално му загубих дирите. Моля ви ако някой има като мен неотминал пуберитет да помага. Кожата ми е нормална към суха ,с тук там, леко омазнени участъци около носа и брадичката