Яничка слушали са ги навремето то като е нямало ехографи...само тонове са слушали с едни допотопнии слушалки питайте майките си те ще ви обяснят
По време на бременост се задържат течностти и се подуваш важно е да не е нещо тревожно...
Не е било само на времето
Като лежах за задържане в 26г.с. в МД в София и лекарят беше назначил да ми правят запис на тонове
Акушерките само мрънкаха, че такова малко бебе, какви тонове, какво чудо, гонеха го по корема ми - абе губехме си по един час в глупости с и без това потрошения им апарат
Но имаше една не много стара, но по-възрастна и много стегната акушерка и като ми цъфна в стаята с една дървена слушалка, дето прилича на тромба малко и се
. Но пък тя винаги намираше пулса на бебето и дори първия път реши, че съм в по-голяма г.с защото бяха доста силни тоновете, а и на мен корема си ми беше грамаден по начало
Иначе за пола - вътрешно си знаех, че ще е момче и се роди момче. Сега да ми разправя някой такива предчувстия ще му се изсмея, ама ей ме на, без да съм имала пристрастия какво ще е - познах