Хоуп, сега ги гледах, джипа е Rock Crawler. Сигурна съм, че на момчетата им се вижда прекрасен, ако пратя моя мъж за джип, нищо чудно да си дойде с такъв
Дават сега едни реклами, предполагам сте засичали някакви като кученца, които събират топчета. И моето вика "Искам го товааа"
Та се сетих преди години една жена разправя, за градинския Дядо Коледа избирали играчки от някакъв каталог. Всички родители накупили от скъпите играчки, нейното поискало най-дребничкото нещо. Като раздали подаръците и детето и` стои гледа и никаква реакция. Решила, че е защото другите са получили подаръци, които не могат да носят сами и започнала да обяснява как ей сега като си тръгнат и ще купят и т.н..... в един момент детето се освестило и и казало "Мамо, точно каквото аз исках е донесъл Дядо Коледа"
Блу, ползват ли всички играчки? Моят ги изважда абсолютно всички и играе с конструктора, но не е ли пръснато не може да играе спокойно
В повечето случаи не иска да ги прибира сам и затова периодично ги редуцирам. Книжките често участват в разпръскването. Една я беше скъсал да си прави кораб
преразказва ми ги като му е кеф, но това също е рядко за сега.