Снощи уж писах, а нещо....
Такааааа
добре сте се разписали всички
Аз си искам да направя погача. Някак заради емоцията, не за друго. Последните години, докато се борех и мечтаех за дете на що погачи бях и все си представях нашата и така
... естествено при нас 40 дена отдавна минаха, но той вече попорасна и така решихме да го направим
Само че си го представях в приятелски и не крайно обширен кръг, а след като свеки ми натресе "родата" и то доста хитро та няма как сега и малко ми дойде в повече
Моята версия е с питката над главата и с носенето на сладкото и така
На църква ни е късно да ходим, а и както е тръгнало всяко нещо да е голяма драма и обяснения със свеки и с мъжа ми (защото е голяма риба и иска да угоди и на майка си и на мен и накрая става една....), сериозно обмислям да отложа всякакви други последващи ритуали (кръщенета и прочие) за неопределен период от време.... Просто аз бих ги направила в тесен кръг и евентуално много близки приятели, които са ми по-близки и от някои роднини, а вярвам че пак ще има :"Ама то не може...."
lili2011, не би следвало да могат да я кръстят без теб, но сама отбелязваш проблемът с парите за жалост. Надявам се обаче, че нямаш сериозни притеснения, че биха го направили през главата ти
Какви ритуали има с пъпчето, че да знам евентуално за следващо дете
На Мати пъпът е паднал още в болницата, та не съм го и виждала дори как изглежда