0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 7
« Отговор #120 -: Ноември 15, 2014, 09:06:41 am »
Добро утро!!! Ееее,много работни момиииии. Кога станахте,кога спретнахте тия вкусотии?? :lol: Днес пак мрачно  :(.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #121 -: Ноември 15, 2014, 14:41:49 pm »
Привет в събота. Мрачно, не мрачно, разходихме се до мола и по улиците. Сдобих се с още заключалки за шкафове. Сега и аз ще придремна.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #122 -: Ноември 15, 2014, 15:07:36 pm »
А при нас слънцето прави опити да изгрее.
И на мен ми е едно такова приповдигнато, сещам се как започнах днес да си бия инжекциите, как до 14 часа чакахме кртвните изследвания да излязат, от тях зависеше дали започваме опита. Та нали се оказах с киста и то от предходния цикъл,  а бях ходила в България на гинеколог..
Ей такива мисли, освен това вчера си получих сувенирите и ми е още по хубаво, чадъра веднага влезе в употреба, гривната е готина и е на ръката ми, картичките са красиви.
Ох, разприказвах се...
*
« Отговор #123 -: Ноември 15, 2014, 20:03:55 pm »
Здравейте  :D,
напомням, че освен мачът на Кубрат Пулев и Кличко (от 23ч. по Nova),
тази вечер е финалът на детската Евровизия в Малта с начало 20ч., директно излъчване по БНТ и
БНТ HD. В конкурса участват деца от 16 страни: освен България и домакините Малта, още Холандия, Сърбия, Русия, Армения, Италия, Словения, Украйна, Черна гора, Швеция, Грузия, Кипър, Хърватия, Сан Марино и Беларус. Нашата песен се казва "Планетата на децата"- авторска песен на Крисия с акомпанимент на 10-годишните пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови (ще бъдат втори в програмата). Видео на изпълнението на нашите участници от генералната репетиция:   Тук

От територията на България не може да се гласува за нашата песен. Единствено намиращите се  в чужбина може да подкрепят Крисия, Хасан и Ибрахим: 
Как да гласувате за „Планетата на децата“

Как да подкрепим Крисия, Хасан и Ибрахим от чужбина
« Последна редакция: Ноември 15, 2014, 20:46:43 pm от marsi »

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #124 -: Ноември 15, 2014, 20:45:18 pm »
Пууу, направо забравих да вляза тук днес. Ама то пране, простиране. Пък и ходихме да снимат ситната кифличка - по-така ... профи. Майката на една нейна приятелка има студио и отдавна ни кани. То пък и нейната дъщеря беше там - пощръкляха тия деца, стана ни ясно защо госпожите са ги разделили при сън. Те не млъкват, бе хора, не млъкват. И не просто бърборене - викат и се кискат с пълно гърло.
После се приспивахме и правих „най-невероятната торта“. Основният ѝ + е че е мнооого мързелива (баш по мой вкус :lol:).
*
« Отговор #125 -: Ноември 15, 2014, 21:06:57 pm »
Junior Eurovision 2014. Още за начина на гласуване на Фейсбук страницата на Krisia, Hasan & Ibrahim
https://www.facebook.com/Krisia.Hasan.Ibrahim.Official

От територията на България не може да се гласува за българската песен - нито с sms, нито онлайн.
Българското участие може да бъде подкрепено само от чужбина.
Гласуването започва след последната конкурсна песен - тази на Холандия и трае 15 минути. Може да се гласува до 20 пъти.
Онлайн гласуването също започва след последната песен - за 15 минути.

Успех!  :)

« Последна редакция: Ноември 15, 2014, 21:22:21 pm от marsi »

« Отговор #126 -: Ноември 15, 2014, 22:00:51 pm »
Marsi, мерси много за инфото.
Дори не съм разбрала, че Крисия участва в някаква Евровизия.
Те по Нова само с мача на Кубрат ни проглушават ушите, та след 100-тното споменаване вече и на мен ми е интересно кой ще победи.
*
« Отговор #127 -: Ноември 15, 2014, 22:39:02 pm »
Големи сладури са нашите деца! Да е честито второто място на Крисия, Хасан и Ибрахим!  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
*
« Отговор #128 -: Ноември 15, 2014, 22:40:46 pm »
Браво на Крисия, Хасан и Ибрахим   :D :D :D
България е втора след финалното сумиране на гласовете  2bg
Първо място печели Италия и тя ще бъде домакин на Junior Eurovision 2015,
а на трето място е Армения.

*
« Отговор #129 -: Ноември 15, 2014, 23:34:25 pm »
Тук още веднъж може да бъдат видяни песните на 16-те финалисти:
junioreurovision.tv

Българската песен от концерта тази вечер.
Усеща се леката умора в гласа, но въпреки това представянето е чудесно  :D
Снимката е линк  :) :

А това е запис от генералната репетиция - концертът, на който гласуват членовете на журито от всички участващи страни, а в края на днешната вечер се сумират гласовете на жури и публика, за да се стигне до финалното класиране.
На генералната репетиция е имало голям технически проблем в началото на нашата песен. Токов удар прекъсва спектакъла точно по време на изпълнението на Крисия, Хасан и Ибрахим. Крисия продължава да пее на тъмно и е бурно аплодирана от останалите участници. Концертът е прекъснат за около час. По време на второто излизане на сцената на Крисия, Хасан и Ибрахим зрителите в залата стават на крака. Децата запазват самообладание и изпълнението им е блестящо, въпреки че в началото на песента отново има технически проблем с LED екраните.
Ето изпълнението от генералната репетиция, клик върху снимката   :) :

« Последна редакция: Ноември 16, 2014, 01:18:18 am от marsi »

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #130 -: Ноември 16, 2014, 00:50:31 am »
Преди да легна, да ви сервирам торта за моя РД.

*
« Отговор #131 -: Ноември 16, 2014, 03:11:29 am »
Pesheck, честит рожден ден!
Бъди здрава и много щастлива!
Денят ти да бъде усмихнат и изпълнен с незабравими емоции!  :balk_7:

Благодаря за страхотната почерпка. Добре, че съм бременна и не мога да ям много сладко, иначе със сигурност нямаше да остане нищо от тортата за останалите момичета  :lol:

« Отговор #132 -: Ноември 16, 2014, 07:52:23 am »
Добро утро, милички  :D
Пеше, да си жива и здрава!
Жалко за загубата на Кубрат :(

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #133 -: Ноември 16, 2014, 08:11:26 am »
Добро утро, на всички!
Добре, че оживях след снощната емоционална вечер
и да поздравя Пешека за Рождения Ден!Да си здрава, обичана и щастлива  :balk_7:

Ох, тази Крисия с този феноменален глас и тези две момчета Хасан и Ибрахим
с вълшебните си пръсти ме извадиха от равновесие, поклон пред таланта на българските деца!
Тяхната детска планета се случи.......Обедини Българите и ги накара да се усмихват!
Не ме интересува на кое място са!
Армения ми допаднаха много, атрактивни, усмихната певица!
Италианеца беше просто бъдеща страна домакин!!

Другото събитие, бъдещето ще покаже дали съм права в мислите си!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #134 -: Ноември 16, 2014, 08:22:52 am »
Добро утро  :P

Пеше да си ни жива и здрава, много да те глезят днес вкъщи (цяла година исках да кажа  :lol:), така както ти ни разглезе с тез почерпки.  :P

Сега ще изгледам Крисия. Във ФБ прочетох мнения, че Арменчето е било най-добро, а италианчето било нагласена работа.
PS. Уникално красиво изпълнение. Чак ми се насълзиха очите. Много ми хареса съчетанието на черното и бялото. Момченцата и те са страхотни.
« Последна редакция: Ноември 16, 2014, 08:31:49 am от 47 Smiles »
*
« Отговор #135 -: Ноември 16, 2014, 08:24:59 am »
Пеше, честито! Много здраве, много щастие и усмивката ти да грее!

Благодаря за кафето, имам нужда  :D За Кобрата някак очаквано ми беше, дори не стоях да гледам как ще го размаже.

*
« Отговор #136 -: Ноември 16, 2014, 09:26:08 am »
Честит рожден ден, Пеше! От мен още една актуална тортичка. :P

Желая ти здраве, щастие, късмет и добро настроение! Сбъдни мечтите си и бъди много обичана!

За Кобрата някак очаквано ми беше, дори не стоях да гледам как ще го размаже.
Абсолютно размазване си беше .. Кубрат беше с насинено око, а Кличко все едно не беше се боксирал. Това не е човек, а машина! 8O

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #137 -: Ноември 16, 2014, 09:52:43 am »
Добро утро! Пеше, да си жива и здрава! Честит рожден ден. :D За първи път гледах Евровизия с удоволствие и без съмнения  :lol:. Едно правилно оценяване и едно заслужено второ място на Крисия. Италианчето е бъдеща звезда за мен. Арменката също се представи много добре и с това се изчерпват стойностните изпълнители.  :D Много.много съм доволен и поздравления. Холандците ме изненадаха много приятно с техните точки,за разлика от руснаците :x./сега започвам да тормозя всички познати руски граждани   :lol:/.
Жал ми е за Кубрат. Много ме е жал. Поне да беше издържал цял мач. Явно опит не му достигна , а и Кличко е "голяма хапка" за нашия. И за който и да е ,в момента. Дано тази загуба не попречи на психиката му,но със сигурност ще се отрази на реномето у,според мен,което също е лошо. Да си почине сега няколко месеца , а после ще мислят.
« Последна редакция: Ноември 16, 2014, 11:12:22 am от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #138 -: Ноември 16, 2014, 10:15:00 am »
Честит рожден ден, Пеше, желая ти много хубаво изкарване на днешния празничен ден  :D
Наздраве - за твое здраве!  :D  :D  :D

*
« Отговор #139 -: Ноември 16, 2014, 10:54:14 am »
Много хубаво настроение ми донесе Детската Евровизия  :D!
Браво на децата, на мен нашата песен много ми хареса .... а и беше добре оценена. И аз като Мишето смятам, че по отношение първото място, целта беше Италия да е домакин следващата година, което впрочем е добро решение - Италия има възможностите и традиция за подобни конкурси и би било много хубаво да е домакин на Junior Eurovision 2015.

За Кубрат, факт е, че не се представи добре, не защото падна, а защото тактически не беше добре през цялото време. В този спорт е много важно ръцете и краката да работят постоянно. Ръдете да стоят високо, покривайки главата и в подходящ момент едната се изстрелва за удар или серия удари от две ръце, а останалото е постоянна защитна позиция, включително активно подскачане с крака, така при ответен удар има по-добра възможност за отскок. Кубрат беше статичен и държеше ръцете ниско. В тежката категория може и така, да стои малко дървен и да върви като таран напред, ако е толкова як и има здрав врат да понесе силни удари без да пада, има и такива състезатели .... действително Кубрат е много як, много силен физически и за съжаление надцени това си качество, като реши, че ще може да играе открито и настъпателно през цялото време. Но след първите две падания трябваше да разбере, че тази тактика с този противник не работи, защото ударът на Кличко е много, много силен. Изводът за Кубрат е - добра физическа подготовка и лоша тактика. След финала правилно каза, че продължава напред, че за него това е безценен опит и прочее, със сигурност ще си направи правилните изводи, анализирайки след това мача, но по време на самата среща според мен има грешка и в насоките от екипа му. Не знам точно как е в професионалния бокс, но все има до него треньор или друг анализатор, защото състезателят не винаги може да усети какво точно се случва (няма в момента погледа отстрани), затова е треньорът - да даде в паузата правилните насоки.
Кличко има много опит (на 38г. е) и някъде в 4 рунд започна да се държи сякаш диша тежко и не му достигат силите, може би и това подведе Кобрата и той тръгна открито и доста самонадеяно напред, сигурно реши, че противникът му е вече уморен и сега е моментът открито да атакува ... това си беше номер и Кобрата се подведе, и това се учи с опита ...
Все пак, Кубрат е добър състезател   :balk_198:   :D

и му желая успех от тук нататък!     

« Последна редакция: Ноември 16, 2014, 12:01:29 pm от marsi »