Пуууу добрах се най-после до темата. А добро утро и благодаря за кафето!
Atlanta, добре си ни дошла!
Страшен Никулден изкарахме ние - страшен, буквално. Нали се писАх тарикат и поисках да отидем на селото на мъжа ми, да ги уважим, че свекъра е Никола. Пък и да не мъча вякой нещастен шаран аз, че и без това съм много зле. Е отидохме ние, апнахме шаран на обя, дремна малката и водата започна да идва. Етажа на който живеят те е вкопан 70 см в земята. И бавно и полека започна да се наводнява. Попивахме, изгребвахме, обачеее - не и не, водата си върви и няма спирка. Та започнахме да ги евакуираме по спешност, поне да махнем ъгловите легла дето спят на тях, да махнем дрешеното, поне най-долните рафтове на гардеробите. Вчера чистихме и подреждахме друга стая, местихме леглата, тв. печката ... галимация голяма. Попреместихме ги хората, поне да са на сухо, но мивката, котлон и печка и тоалетната са си в накиснатата част. Та ще ѝ се наложи на свека да готви и мие чинии с гумените ботуши. А кога ще се смъкне тая вода, па кога ще успее да изсъхне всичко ... на лято евентуално, предполагам. И то ако лятото не е като тазгодишното.
Оф наоплаквах ви се, сега веселото - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БИВШИ, НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ СТУДЕНТИ!