Мернете се сутрин за кафето и изчезнете.А къде е смеха,къде е раздумката? :)Аз едва сега мога да принадлежа на себе си,с чашка уиски в ръка -сгрявс ме и ме отпуска, иначе ще гръмна от емоции:бебешки,първолашки,бабешки или такива на другите помощници и посетители,които минават през къщи -всякакви,но не и мои си.Да ви кажа този път майчинството ме изтощава не толкова физически,колкото емоционално.На моменти хармонията ми убягва и ми се струва недостижима.Това ме тормози много повече от недоспиването,постоянната заетост с нещо и пр.Но пък случва се и всичко да е прекрасно и тогава се обнадеждавам,че тези моменти може да вземат превес.Дали от възрастта или незнам,но нормално ли е все да мисля,че искам децата ми да пораснат по-бързо.С първото дете се наслаждавах на всеки миг и не броях дните и месеците,а сега не е така.Може би защото я няма тази интимност между майка и бебе,защото малките са двама,а и баткото все още има нужда от много внимание...Извинете ме,ако досаждам с моите терзания,ама пък и вие не сте подали някаква по светска тема през деня.
От новините видях само физиономията на Слави Бинев-потрес.^А от другата страна на протест:Сашо Морфов,Георги Господинов,Йосиф Сърчаджиев,Васко Кръпката.Хубаво е да си припомниш,че всички тези хора ги има и са тук в България,но...до кога?