0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 7
« Отговор #920 -: Януари 09, 2015, 09:34:04 am »
Добро утро! Пак е мразовито, чак не мога да си представя, че в неделя ще бъде +15.

Тара, благодаря за рецептата, целия блог е много апетитен. :)

Всички помним случая Енрон в Щатите и какво се случи с Артур Андерсън тогава.
А какво се случва у нас???? Загуба за милиарди в КТБ срещу 300 х.лв. глоба за KPMG.
Бълха ги ухапала дето се вика.

Смайли, глобалните фирми като стъпят на бг пазара и бързо придобиват характерно поведение. Ако им отнемат лиценза дори и за година-две ще им съсипят бизнеса за доста повече време и очакванията ми се оправдаха, но поне се надявах да ги порежат с по-голяма глоба. 300 000 лв. дето викаш няма и да ги усетят.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #921 -: Януари 09, 2015, 09:34:33 am »
Добро утро. Студено - не студено, снежно или не - нека е добро.
И както каза Зайко - петък е - работещите не се престаравайте!
*
« Отговор #922 -: Януари 09, 2015, 09:44:13 am »
Добро утро! Остана ли кафе за мен?!
Честит празник на работещите!
Тара, тортата почти ми се вписва в режима  :lol: Обичам всичко по рецепти на Ирина, освен това подробни описания и точни мерки  :)
« Отговор #923 -: Януари 09, 2015, 11:45:14 am »
Зимните кафета са разкошни,ами аз все по-настойчиво мисля за...море през лятото.Може би защото трябва от рано даизмисля къде ще се разстановаме с трите си деца-малките ще са на годинка,прохождащи или тъкмо проходили.Някакви свежи идеи за спокойно място в близост до плаж с чисти води и хубав пясък.Знам,че има специална тема,но все пак...Ако ви хрумне нещо,раздумайте и тук.
*
« Отговор #924 -: Януари 09, 2015, 11:58:32 am »
Добро утро! Остана ли кафе за мен?! .....
... и за мен  :)

Чудесно кафе, Смайли, при нас изглежда точно така навън и в допълнение дебел плътен слой лед по цялата улица, едва успяхме да се приберем снощи. Дано наистина да се стопли в края на седмицата, че да стопи тоя лед.

Тара, тортата изглежда страхотно  :),
аз много не обичам сладко, но такава торта бих опитала.

Гришо днес взе следваща победа, този път с лекота, и се класира за полуфинала, на който най-вероятно ще срещне Федерер  :). С тази победа вече печели $22,800, Ра4о  :lol: и 90 точки за ранглистата. Полуфиналът ще се играе в събота около 7ч. сутринта, дано успея да го гледам ....
« Последна редакция: Януари 09, 2015, 12:00:44 pm от marsi »

« Отговор #925 -: Януари 09, 2015, 12:25:13 pm »
Здравейте и от мен! Дано е останало малко кафе и за мен.

Дано почивните дни е по-топло, защото съм дежурна.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #926 -: Януари 10, 2015, 07:55:04 am »
Добро утро,дами!!! Днес предлагаме ароматно утринно урбанистично кафе!!! :lol: дано температурите са както обещаните,че доста помръзнахме тези дни.
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #927 -: Януари 10, 2015, 08:51:10 am »
Добро утро!
Рачо, благодаря за кафето!  :D
При нас  температурите са по- високи от вчера. Лошото е, че вали дъжд и е кошмарана поледица. Асфалта създава илюзия, че е мокър до момента, в който не стъпнеш на него. Едва стигнах до офиса, има наклон и се пързалях надолу, а целта беше в обратна посока  :lol:, просто не може да се върви.

*
« Отговор #928 -: Януари 10, 2015, 09:15:21 am »
Добро утро! ra40, мерси за кафенцето.
Тази година закуска няма ли? От студа само ми се яде,  :hungry:
Ние с малкия се омързеливихме, ставаме по-късно. А докато закусваме слушаме Доктор Албан. Не бях слушала Доктор Албан сигурно от 20 години, ама сега пускам на малкия разни стари записи и той се радва.
https://www.youtube.com/watch?v=pYImEf_-km0
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #929 -: Януари 10, 2015, 09:41:55 am »
Добро утро  :P
Ра4о, мерси за кафенцето!
Ние мушнахме едни вредни пържени филии  :lol:

Пепка, сещам се веднъж бях в командировка в Стара Загора. Вечерта заваля дъжд, а на сутринта всичко замръзна - стъкло навсякъде като в Змръзналото кралство.
Колегите ми бяха на хотел, а аз си спя вкъщи. Слизам пред блока да ги чакам да ме вземат с таксито и ми се пререва. 10 метра от входа до улицата ги взех за около 20 мин. Идеше ми да се предвижа на 4 крака. За пръв път виждах такова нещо. Накрая с облекчение се хванах за един пътен знак, а той и той целия обледенен и само ми се плъзна ръката. Колегите ми същата история. Не могат да хванат и такси. Накрая вместо в 8.30 отидохме на работа в 10 ч. Всички разказваха за премеждията си. Оттогава се шегувахме с колегите, че трябва да ходим в командировка с един пакет морска сол и терлици.

Rtfrtf, доктор Албан е и от моята младост  :P Много модерни бяха тези гащи с висящо дъно ... ахахах
*
« Отговор #930 -: Януари 10, 2015, 10:44:41 am »
Добър ден, Смайли смях се на глас, като четох историята с пътния знак  :P
*
« Отговор #931 -: Януари 10, 2015, 10:58:56 am »
Здравейте!

Рачо, благодаря за кафенцето - аз моето го пия сега "на съмнало"  :lol:
Специално за rtfrtf малко хапване, че и на мен малко ми е гладно  :wink:
Смайли, и мен много ме развесели историята със Замръзналото кралство. Дано не ми се случва на мен, че каквато съм спъната в краката...

Утре казват, че ще е доста топло навън, но в понеделник щяло да вали сняг. Баланс да има.
« Последна редакция: Януари 10, 2015, 11:10:56 am от zhristozova »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #932 -: Януари 10, 2015, 11:01:13 am »
Здравейте и от мен!

Рачо, благодаря за кафето, аз съм дежурна тази събота и неделя и все още ужасно ми се спи. Закусщата и храната, намалявам, защото имам да свалям 5 кг.

Да ви е хубав денят!

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #933 -: Януари 10, 2015, 11:59:29 am »
Добър ден!
Благодаря за кафето и закуската! Тук слънцето прави плахи опити да напече. :D Надявам се му се получи.
zhristozova, честита нова работа! Все така добре да се държат колегите ти и с удоволствие да си я работиш!

Пожелавам ви приятна и усмихната събота, раздумковци! :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #934 -: Януари 10, 2015, 12:00:13 pm »
Добро утро! То какво ли му е доброто в тоя студ ама ... добро да е.
Благодаря за кафето и закуската.
Тук е 7 градуса навън (според мъжа ми „много приятно) и 13 градуса вкъщи. Печката нещо ни върти номера и не иска да гори все още както трябва. Но онези двамата излязоха на „приятните“ 7 градуса да се поразходят малко.
Дано наистина се позатопли, но да видим и сняг малко.
Топъл и приятен уикенд!
« Отговор #935 -: Януари 10, 2015, 13:25:27 pm »
Добро утро, милички  :D
Честит празник на Мели и Дони  :happy_birthday_1:
*
« Отговор #936 -: Януари 11, 2015, 07:47:47 am »
Добро утро,момичета! :D Днес времето е обещано да е по-топло,със слънчице и е неделя,за това предлагам една приятна закуска ,на приятно място :D. Като за празничен ден! Пожелавам ви го!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #937 -: Януари 11, 2015, 08:33:36 am »
Добро утро!
ra40, благодаря за кафенцето и закуската. Друго си е като има хапване,  :P
Пък моренцето как го харесвам. Цял ден мога да стоя на плажа (е, в обедните жеги под чадъра или на барчето).
Приятна неделя.
Отивам да крия табуретките.  :D
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #938 -: Януари 11, 2015, 08:36:15 am »
Добро утро! Морето и аз много го обичам  :D Тук го дават 6 градуса, пък локвите заледени?! Пращам мъжо на проучвателна мисия  :lol: Благодаря за кафето! Хубав ден!
« Отговор #939 -: Януари 11, 2015, 08:38:40 am »
Добро утро  :P
Ра4о, мерси за кафенцето и закуската.
Хубав слънчев ден ви пожелавам!