0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 7
« Отговор #760 -: Декември 29, 2014, 10:38:38 am »
Добро утро! При нас цяла нощ валя лапавица, вятърът е отвратителен, уж щяхме да посрещаме поне Новата година със сняг  :x
Смайл, разпитай, може да не е с много, нашата застраховка май не прехвърля 200лв, реално ако ти се наложи някакъв сериозен ремонт ще ги прехвърлиш, а и няма да се разправяш ти със съседите.
« Отговор #761 -: Декември 29, 2014, 10:44:21 am »
Здравейте и от мен.

Зайо, благодаря за кафето.

Навън си стана истинсща зима и май само аз й се радвам. При нас заради навяванията, имаме сняг почти до вратата на балкона.

Бореща се за една мечта.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #762 -: Декември 29, 2014, 11:24:13 am »
Някой знае ли как е възможно да ми звънят от телефонен номер, който не съществува? :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #763 -: Декември 29, 2014, 11:27:59 am »
Мммм хубаво кафенце  :D
Най-сетне почивка за нас, след работни събота и неделя ....

Тук продържава да вали сняг и да натрупва.
Тия дни пробвах да направя коледна украса от хартия, по-късно ще покажа,
а също и едно ангелче от памук, показвам  :):

*
« Отговор #764 -: Декември 29, 2014, 11:43:36 am »
Някой знае ли как е възможно да ми звънят от телефонен номер, който не съществува? :)
Мели, при мен се е случвало да ми звънят без да излиза номер - или изписва скрит, или нищо. Ако това имаш предвид  :). При позвъняване от някои служебни телефони се получаваше.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #765 -: Декември 29, 2014, 11:51:27 am »
Мели, при мен се е случвало да ми звънят без да излиза номер - или изписва скрит, или нищо. Ако това имаш предвид  :). При позвъняване от някои служебни телефони се получаваше.

Марси, значи звънна ми телефона, но не успях да отговоря навреме. И като се опитам да набера тоя номер, ми отговаря, че няма такъв. Изписва се и е с много цифри. Иначе аналоговите не се изписват, за скритите е ясно.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #766 -: Декември 29, 2014, 12:52:08 pm »

Марси, значи звънна ми телефона, но не успях да отговоря навреме. И като се опитам да набера тоя номер, ми отговаря, че няма такъв. Изписва се и е с много цифри. Иначе аналоговите не се изписват, за скритите е ясно.
Да, има такива телефони, както и такива мейли, на които не можеш да върнеш отговор. Обичайно е някой доставчик (мобилен или друг подобен с много клиенти). Те ще те потърсят отново  osi_9

Марси, ангелчето е страхотно просто :)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #767 -: Декември 29, 2014, 14:39:05 pm »

Мели, има такива телефони (например ММ от работата си в чужбина, така ми изписваше, когато исках да го набера)
Много е уютно тука при вас, сипах си едно кафенце и се намърдах, без да попитам, дажее :oops:

*
« Отговор #768 -: Декември 29, 2014, 16:06:01 pm »
Звъни ти оператор и нямат право на входящи или те насочва към централа и така, това също не ги устройва, защото са те дали на някой да ти предложи Специално за теб оферта  :lol:
« Отговор #769 -: Декември 30, 2014, 07:28:58 am »
Добро утро, милички  :D
Днес ни спестиха ходенето на работа, ще си седя в къщи  :lol:
Хубав ден!

« Отговор #770 -: Декември 30, 2014, 08:30:27 am »
Добро, ледено утро!
При нас сняг все още няма, но пък студа е налице.
Денят ми започна с много ранно позвъняване от..... Никарагуа. Не можах да отговоря и се чудя кой ли иска да ме зарадва с подарък за Новата Година.  :lol: :lol: :lol:

Зайче, благодаря за топлото кафе!  :kiss:
Марси, чудно ангелче си сътворила!  :hug2:
« Отговор #771 -: Декември 30, 2014, 08:45:37 am »
Добро утро  :P и мерси за кафенцето! На мен ооще ми се спи, но друг път  :lol:
Имаме си слънчице. А днес ни предстои и пътуване. Тепърва ще оправям багажа.  :(
Пепка, как така от Никарагуа  :lol: Имаш ли познати там?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #772 -: Декември 30, 2014, 08:48:56 am »
Добро утро и от мен!
И още 2 кафета, да има:

Тук е много студено, но за сметка на това без сняг. То нормално да е студено, ама не са добре тези температурни разлики големи.
Лек последен работен ден за работещите!

п.п. вчера като попитах моя мъж, дали днес няма да ги пуснат по-ранко така, той рече - „е чак пък толкоз“ :lol:
*
« Отговор #773 -: Декември 30, 2014, 09:34:14 am »
Привет и от мен. Ей, че хубави кафенца.  :D
Спорна работа на работещите и дано все пак ги пуснат по-рано.

Да се изкажа за неидентифицираните телефонни обаждания - ако нямате познати от такива екзотични дестинации, а и номерът е непознат, изобщо не връщайте обаждания или SMS-и. Може да се окаже поредната телефонна измама с импулсни номера за натрупване на сметка.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #774 -: Декември 30, 2014, 09:36:05 am »
Пепка, как така от Никарагуа  :lol: Имаш ли познати там?
Не, нямам. Предполагам е поредната телефонна измама.

При нас има малък лъч надежда, че ще ни пуснат час - два по -рано от работа. ;)

*
« Отговор #775 -: Декември 30, 2014, 09:56:18 am »
Здравейте!
И днес е студ, но поне вятърът като че ли е поутихнал.
Марси, отново си ни показала снежна красота. Благодаря ти! Мога само да въздишам по снимките и да си мечтая за толкова много сняг.

Желая ви лек и спокоен ден!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #776 -: Декември 30, 2014, 10:33:25 am »
Добро утро! Чудесни са кафенцата. :) И аз пийвам едно и гледам студа от топлата стая и се надявам да задържи снега до новата година. Преди малко беше -11, брррррр.   xmas-smiley-027
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #777 -: Декември 30, 2014, 11:39:21 am »
Звъни ти оператор и нямат право на входящи или те насочва към централа и така, това също не ги устройва, защото са те дали на някой да ти предложи Специално за теб оферта  :lol:

Гледай ти, изтървала съм специалната оферта. :)

Да се изкажа за неидентифицираните телефонни обаждания - ако нямате познати от такива екзотични дестинации, а и номерът е непознат, изобщо не връщайте обаждания или SMS-и. Може да се окаже поредната телефонна измама с импулсни номера за натрупване на сметка.

И ти си права, но аз винаги връщам обажданията, защото ни звънят пациенти от цял свят и не мога по номера да преценя дали е измама. Най-много да се набутам с някакви пари следколедно. :)

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #778 -: Декември 30, 2014, 13:17:12 pm »

Гледай ти, изтървала съм специалната оферта. :)

Те са толкова упорити, че изобщо мисля няма съмнение кой печели от офертата  :lol: :lol: :lol: Пак ще ти звъннат де, звънили са ми дни наред, дори и над 10 пъти докато ме уцелят  :)

Днес съм с такива болки в гърба, че не мога ни да седя, ни да лежа   :(

Пешек, с тия торти предпразнично, двойни кила ще качим по празниците  :lol:
*
« Отговор #779 -: Декември 31, 2014, 02:00:29 am »
Пешето яде торти, а те на други се лепят. Не я мислете нея!  :lol: