47 Smiles,
когато снощи пищеше реших, че е защото и мен ми беше криво на стомаха от всичкото сладко вчера
Аз много обичам сладко, но се владея заради него, но вчера да дръпна от всяко нещо по малко и.....
Ама днес е сефте и през деня
Съмнявам се да са колики, и аз не знам защо, но досега няколко пъти е правил така и обичайно е било от моето меню. Ето ви странен пример - тиква не ни понася добре и на двамата на стомаха
Никой не ми повярва като казах първия път, но като пробвахме пак се убедиха
Ситуацията се допълва и от опитите ми да го държа по корем, на които той реагира с рев до изтрещяване, но няма как...виждам, че трябва и че е от полза за развитието му и предпочитам да понеса малко рев отколкото на следващия преглед да понеса пак намеци, че може да се забавя с моторното развитие
Та така сме ние
В нашето семейство много се обича коледа. Имаме голяма изкуствена елха, но редовно си купуваме истинска - просто ми е по-приятно
Сега пак съм харесала една в саксия, но мъжът ми трябва да отиде да я вземе, че аз с бебето мога само да гледам
и го ръчкам всеки ден, че да качи и украсата и да украсяваме. Малчо вече е обзаведен с костюм на елф и ще падне сниманееееее
С мъжът ми тъкмо онзи ден си говорихме, че това ще е първата ни спокойна коледа и нова година, в която няма със сълзи да си търся късметчето за бебе вкъщи
След което се спогледахме и се уточнихме, че аз пак ще си го търся и ще му се радвам, но няма да е същото
Ех, дано всеки има такъв подарък под елхата