0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Вали85, чудесно ЧХГ, тъкмо като се върне док. след седмица, ще видите сакчето  :D

:cheerleader: Вали85 чудесни резултати-браво на вас!!!!
Лелееее колко се вълнувам,все едно съм на ваше място(дано скоро и бъда  :) Пазете се момичета и мислете за срещата с вашите бебчета.Всичко ще е наред!Прегръдки на всички :)

flyinggirl Успех на теб утре  :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 03, 2015, 19:26:10 pm от sandra_dp »
*
 Lavender 8 честитоооооо! Айде и аз да се натопя в темичката ви, дано прихвана  preggo. Наистина тук валят положителни тестове, дано да е така за всички останали момичета, които тепърва започват процедури. Веситаа кога ти свършват хапчетата да знам кога да стискам палци

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Вaлиии, мирише нa близнaци твоя резултaт  :D Честито!!!!! Моят резултaт нa 10ти ден нa две четиридневни ембриончетa беше 180. Нa кой ден ти ги върнaхa?
Момичетa, aз ви кaзaх, че с предното ин витро подложих крaче и с моя положителен тест зaвaляхa сaмо положителни и хубaви новини :))) все тaкa дa продължaвa и този път  :D
Flyinggirl, и тук дa ти пожелaя успех!

на 5 ден беше трансфера
И зa трaнсфер нa пети ден пaк е висок резултaт. Според мен сa се хвaнaли двечки :)

Lilibell хапчетата ми свършват на 10.02 :-)
*
Веситаа значи пак заедно ще сме на преглед. И на мен ми е 19ти ден в момента, не знам как става когато няма О, досега поне по температура не съм засичала такова нещо, но се надявам цикъла да е стандартен, т.е да ми дойде на 25-26ти ден  и да ходя да видя поникнало ли е някое фоликулче за следващия месец

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Дано lilibell дано имаш късмет този месец:-) пожелавам ти поне две да са се появили:) успех ти желая от все сърце. На нас двете операциите ни бяха почти по едно и също време,мисля че седмица след мен беше,пожелавам ти заедно да започнем процедури:-)
Момичета мислите ли че с този Регулон фоликула който беше мн по голям от останалите ще се е махнал и дали останалите ще са еднакви размери,че за да стартирам вече и аз?
« Последна редакция: Февруари 04, 2015, 09:57:12 am от Веситаа »
sandra_dp, linapoli благодаря ви много за подкрепата:) Страхотени сте :bighug:

Моето Икси на естествен цикъл днес се превърна в инсеминация на естествен цикъл... Сутринта усетих, че ме заболя яйчника по онзи овулационен начин, но се надявах фоликулчето ми да задържи  2-3 часа, за да мине в 11ч пункцията. На прегледа се видя, че току-що се е пукнал и решихме план Б -  инсеминация, тъй като поне уцелваме момента със сигурност. От там нататък са надеждите.

И така -  пък дано 3та инсеминация, непланувана, се окаже 4-листната ни детелинка. На 10 ден съм на кръвен тест, точно петък 13 Фев, на мен ми върви обикновено, дано и сега :D

Пък ако не  е нашият месец, след 2 седмици ще започваме стимулации за инвитро, надявам се този път да ги хванем още първия ден, за да не тръгне пак доминантния много.

Късмет на всички, които очакват с нетърпение да започнат процедурите тази и другата седмица:) Ще се случи и на нас, сигурна съм.
Стискам палци, flyinggirl :)
Дано това да е твоят месец, тази процедура е най-близка до естественото забременяване и ще е супер да се получи и да затвърдим положителната тенденция в нашата темичката.
Аз пък в петък 13 си взех час за първи ехографски преглед :)
Дано да ни е на късмет фаталната дата :)
Много ти благодаря Levender8 :)

Странно колко спокойна и положителна се чувствам днес:) дано е на хубаво:)

И ще бъде на късмет 13-ти петък -  сигурна съм, че прегледа ще мине добре, сега гледай да мислиш само за хубави неща, че както каза Веситаа и аз вярвам, че всичко усеща още преди да сме му чули сърчицето:) Аз поддържам положителното мислене с мечти, но аз съм си голяяяяма мечтателка от дете:) Пробвай, вече може да ги подплътиш и с някоя и друг бебешки сайт -  дрешки, колички, изследвания, дати, имена и така:)

13 мисля да бъде късметлийската дата този месец, не фаталната:) Линаполи беше написала преди време при трансфера й, че е бременна до докаване на противното -  е, и аз сега си го казвам:)
 :D
flyinggirl Браво,важното е,че сте реагирали на момента,браво на докторката ти!Сега времето ще ти се стори много дълго,но като чета каква си оптимистка да не те мисля тогава  :lol: Наистина трябва само спокойствие и положителни емоции,който може да си ги позволи го поздравявам!Аз съм кълбо от нерви  8O а още не съм започнала...чакам  :witch:

Късмет на всичкиииииии
« Последна редакция: Февруари 04, 2015, 18:27:36 pm от sandra_dp »
Ей sandra_dp недей така :)

Точно преди 10 дни, когато се престраших и писах тук за първи, бях плакала половината ден след поредния 0,300 тест след втората инсеминация. След това седнах и преосмилих всичко случващо се. Казах си, че каквото и да ми коства няма да се предам, този път ще започна да вярвам, че и на мен ще се случи и ще прогоня мисълта" твърде хубаво, за да е истина"  или пък" може би не го заслужавам" и т.н. Не знам доколо се справям сега, но до преди няколко години бях била цял живот огромна оптимистка, винаги щастлива и пълна с късмет. После по една или друга причина живота ме "поочука" и това прекрасно качество залиня. Сега съм твърдо решила, че отново ще бъда такава и мечтата ми/ни за деца ще се сбъдне съвсем скоро.

Знам прекрасно какво е да виждаш все отрицателни тестове години наред, но част от успеха е в самите нас -  ако ти не вярваш и съзнанието ти ще го отхвърля, а оттам сякаш не се случват нещата.

Ти си на крачка от началото на това да гушнеш своето бебче, мисли го така и се вълнувай ден след ден пълна с вяра, сигурна съм,че ще ти помогне:) За останалото има природа, която се грижи за нас, лекари, на които вярваме, приятели , близки и форума за психическото ни равновесие:)

И сега по другия въпрос... предпочитам да ме мислиш :balk_71: Факт е, че подкрепата тук и всички думи , които си даваме една на друга поне на мен ми действат много добре и ме карат да вярвам още по-силно и да не навеждам глава:) Затова не пести окуражаващи думички, е не чак да си сваляме звезди де, защото нереалните такива не носят положителни чувства:D. Искрено се радвам за всички успяли и нямам търпение да се наредим и ние до тях с бебоци в ръце.

Малко дълго и сантиментално май стана, извинете ме :oops:

:bighug: ви всички, макар и непознати, сме си така близки в борбата за най-прекрасното нещо в живота:)

П.С. другият път мисля да напиша нещо по-забавно, че е добре и да се смеем тук, за да се разсеем:)
« Последна редакция: Февруари 04, 2015, 20:29:57 pm от flyinggirl »
Честито на момичетата с положителните тестове! Много се радвам за вас. :bighug:
И зa трaнсфер нa пети ден пaк е висок резултaт. Според мен сa се хвaнaли двечки :)

:bori_007: :bori_004: и аз така мисля
flyinggirl какво да ти кажа....аз съм голям карък.На изпити като съм се явявала-една тема да не съм научила от десет и тя ми се падне,на листовки за шофьорски курс не можах да упражня една две,че времето ме притисна и хоп една от тях ми се падна....Просто при мен нещата стават мноооого тегаво.Единствено на мъж съм случила това компенсира всичко  :lol: Много си ми е добър и детето най-скъпото ми нещо,което имам.Аз имам едно момиченце на 10 г и искам поне още едно,също и на вас желая най-малко по две   : : :lol: Малко поспамихме,ама за разсейване е добре.
Sandra как си? Утре е петък,дано не те мъчи много и да ти дойде на датата:-) исках да те питам ако ти дойде утре това означава че в събота или неделя ще си на преглед,тимева там ли ще е ? Питам понеже другата седмица и на мен ми се пада към края на седмицата цикъл и се чудя дали ако е събота или неделя тимева ще е там? Знам че има дежурни лекари но аз си искам моята лекарка:-)) а знаеш ли кога и е почивния ден?
Уфффф, не знам какво да правя, момичета :(
Аз се чувствам супер и си ходя по цял ден на работа, но тази вечер имах леко зацапване и тръгнах към болницата да пускам нов кръвен тест, междувременно звъннах на спешния телефон и те ми казаха, изобщо да не пускам, а да си пия лекарствата и да си чакам деня на прегледа (леко ми промениха хапчетата). От толкова кръвни тестове нямало никакъв смисъл, щом стойностите се увеличават, това били добър показател.
Все едно целия ми живот мина пред очите, чувствам се ужасно, зацапването спря, но аз си купих един домашен тест, веднага показа втора бледа чертичка, но все пак чертичката е по-бледа и обмислям да отида за кръвен!
Не знам, ще се побъркам...... :(
Втората чертичка на теста стана много силна, но аз продължавам да съм кълбо от нерви. Утре лягам в леглото и не мърдам, изобщо няма да ходя на работа :(