Добро утро
мерси за кафенцето
вчера имах още много смях в клиниката, после съжалявах, че не скокнах да го снимам, такова творение в добрия забавен смисъл още не бях виждала, точно в такъв аранжимент
както си стоя в манипулационната и Руми ми говори, някой друг нещо се шматка, влиза едно момиче от санитарките с огромен букет, едно 1, 50 височина си имаше и около 60-70 ширина - " такова нещо виждали ли сте?!
, не, не, не сте, ох, само ми дайте път, че ми тежи"
Другите вътре - "това чудо пък сега какво е?! и защо сега точно тук трЕбе да го носиш?"
момичето вика - "я погледнете какъв букет
да не мислите, че е само шума
при което смях "леле, чакай, слагай тука"
на мен ми изкочиха сълзи отсмях
та букета в едни големи като палмови листа, с хартия и връзчица, но вътре цветята
стойката една огромна здрава пръчка, после стойка тип стълбичка пак дървена, бамбукови клечки за шишчета в изобилие, по цели снопчета, защото трябва да издържат - бутилка червеняк, щафета луканка, сирена - топени, пушени, плодове - грозде, круши, абълки, нар и пр.
оказа се, че е благодарствен подарък за док., извадиха плодовете и му ги отнесоха
момичето се тюхка, ами тия луканки сега какво да ги правя, то ще трябва хладилник
и отговарят ти дъска за рязане не си ли намерила, та сега мЕсто у хладилника искаш
хубав ден!