0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 9 част
« Отговор #260 -: Април 20, 2015, 08:18:18 am »
Момичета да се отчета. Вчера цикълът ми дойде. Направих тест и отново има бледа втора черта, която излезе веднага след появяването на контролната.

Направих и кръвен с резултата 3,2 при реф. ст-т <5, тоест отрицателен. Не разбирам тогава, какво точно се появява на всички тестове  osi_10
Правила съм и преди последните си два цикъла, но не са показвали втора черта.
Както и да е, отчитам се, че бременност няма и стискам палци на чакащите.
*
« Отговор #261 -: Април 20, 2015, 09:51:50 am »
Привет,
ето ги фактите. Инсето го направих в Щерев. На 7 ден след процедурата направих кръвен тест в лаборатория на Лора лаб. Резултата беше над 11...На 10 ден след инсе направих кръвен в лабораторията на Щерев...резултат...2 и малко....Две различни лаборатории...ще направя още един утре...11 ден...в първата лаборатория...независима...и ще видим. каквото покаже...такова. чак тогава ще спа медикаментите..искам втори резултат...може би пък 10 дни да са недостатъчни..не че надеждата умира последна, но на много места чета, че трябва все пак да изчакам 14 дни...а и често резултатите от две различни лаборатории се размнават...
Здравей, да хубаво е изследванията да се правят в една и съща лаборатория. Добре си решила утре да пуснеш ЧХГ в първата лаборатория. Учудва ме, че от Щерев са те посъветвали толкова рано да пуснеш тест, но все пак те са специалисти - те знаят най-добре. Успех!
*
« Отговор #262 -: Април 20, 2015, 09:57:43 am »
Сега и аз да понапиша малко за инсетата. Да, може би бях малко крайна, като казах, че успеваемостта им е ниска. Всъщност аз забременях от първо инсе, технически, макар че после се наложи прекратяване на бременността, но по други причини. Другите ми 2 инсета бяха неуспешни. Когато се избира инсе, е важно да се има предвид колко скъпа ще е стимулацията за инсето, защото моите бяха доста скъпички, тъй като има СПКЯ и бавно ми узряват фоликулите. Всяка от стимулациите ми за инсе с Фостимон се движеше между 500-600 лв. нещо такова. Ако стимулацията е с клостил, или няма стимулация, или е с някакъв друг евтин препарат, може да си пробвате на воля, колкото си искате.  :D Това в кръга на шегата. Повече от 5 инсета не е препоръчително да се правят. Поне така ни казаха на нас в ин витро клиниката.
Успех на всички с инсетата, или без тях!  :wink:
« Последна редакция: Април 20, 2015, 10:00:13 am от kati_vm »
*
« Отговор #263 -: Април 20, 2015, 10:32:07 am »
Момичета да се отчета. Вчера цикълът ми дойде. Направих тест и отново има бледа втора черта, която излезе веднага след появяването на контролната.

Направих и кръвен с резултата 3,2 при реф. ст-т <5, тоест отрицателен. Не разбирам тогава, какво точно се появява на всички тестове  osi_10
Правила съм и преди последните си два цикъла, но не са показвали втора черта.
Както и да е, отчитам се, че бременност няма и стискам палци на чакащите.

Ljubov, аз още преди няколко дни те посъветвах да направиш кръвен. И да е имало по-високо ЧХГ, сега може да е паднало. Идеята е , че втори месец имаш положителни тестове ( черта се появява само при наличие на ЧХГ) и цикъл след това. Добре е да знаеш, ако настъпва имплантация, но по някаква причина не се развива бременността. Съветвам те следващ цикъл да пуснеш кръвен на 11ти ден. И дано е успешният ти месец :)  :bighug:
« Отговор #264 -: Април 20, 2015, 11:13:02 am »
Lilitu явно така ще трябва да направя, въпреки, че на 11 ден са ми отрицателни тестовете. Аз не разбирам как отчитат втора чертичка, при ЧХГ 3,2. Разликата между последния уринен (не е с първата урина) и кръвния тест е 2-3 часа.
Днес в 15,30 съм на лекар, да видим тя какво ще каже.
« Отговор #265 -: Април 20, 2015, 11:39:24 am »
Привет от мен.
излезе новия резултат от кръвния тест...още по-ниски стойности..1.8....Явно каквото и да е имало, не се е задържало....Спирам с прогестерона и дуфастона..чакаме цикъл...и от май месец...отново на същата въртележка..Дай Боже втория път да стане..!
Успех и късмет на всички!
*
« Отговор #266 -: Април 20, 2015, 11:48:42 am »
Lilitu явно така ще трябва да направя, въпреки, че на 11 ден са ми отрицателни тестовете. Аз не разбирам как отчитат втора чертичка, при ЧХГ 3,2. Разликата между последния уринен (не е с първата урина) и кръвния тест е 2-3 часа.
Днес в 15,30 съм на лекар, да видим тя какво ще каже.

На 11ти ден пиклив може да е отрицателен, но кръвен ще покаже :) А бледа чертичка може да се появи и при минимално количество ЧХГ. Колкото по-високо е нивото на ЧХГ, толкова по-наситена е чертичката.
« Последна редакция: Април 20, 2015, 11:50:19 am от lilitu »
*
« Отговор #267 -: Април 20, 2015, 11:51:11 am »
Привет от мен.
излезе новия резултат от кръвния тест...още по-ниски стойности..1.8....Явно каквото и да е имало, не се е задържало....Спирам с прогестерона и дуфастона..чакаме цикъл...и от май месец...отново на същата въртележка..Дай Боже втория път да стане..!
Стискам палци следващият опит да е успешният  :bighug:
*
« Отговор #268 -: Април 20, 2015, 12:51:13 pm »
Привет от мен.
Пожелавам ти следващият опит да е успешен! :goodluck: :babyflips: :bori_008: :bori_002:
« Отговор #269 -: Април 20, 2015, 14:01:28 pm »
Явно нещо продават кофти тестове.На мен ми дойде и свърши и днес реших да си направя експеримент и видях това   
« Последна редакция: Април 20, 2015, 14:07:19 pm от Tedichka »
« Отговор #270 -: Април 20, 2015, 14:16:41 pm »
 osi_15 Тедичка веднага ли се появи тази чертичка?
« Отговор #271 -: Април 20, 2015, 14:26:31 pm »
Теди,не искам да ти давам надежди,но с първата бременност аз бях така,в началото на Февруари ми дойде,а Март средата вече бях 9 г.с. :) Така,че ти предлагам да повториш теста или да си пуснеш направо кръвен.Не е за първи път при късно имплантиране да има цикъл в първите седмици на бременността :) стискам палци....
« Отговор #272 -: Април 20, 2015, 14:40:07 pm »
Колкото и да ми се иска едва ли е това..
направих след това друг различна марка и е отрицателен.В оказаното време чертичката беше едва забележима.Към 12-тата мин стана видимо розова а тази снимка е някъде на 20-та мин.Утре все пак ще направя един тест с първа урина а в сряда така или иначе съм но док та ще видим какво ще каже и той
*
« Отговор #273 -: Април 20, 2015, 16:24:53 pm »
Всички ще успеете, вярвам го , знам го, на мен преди 4 години нито един уринен не ми отчете биохимичната бременност тогава само кръвния, беше 7,6 и от лабораторията потвърдиха че е + ама...
*
« Отговор #274 -: Април 20, 2015, 16:41:44 pm »
Всички ще успеете, вярвам го , знам го
Де да бях толкова уверена ... за себе си поне. :|

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #275 -: Април 20, 2015, 18:49:53 pm »
A сега де, какво става с тези тестове. Луда работа....
« Отговор #276 -: Април 21, 2015, 09:27:23 am »
На мен вчера докторката ми обясни, че уринните тестове отчитали лутеинизиращия хормон, а преди менструация той имал пик при някой жени и затова им се получавала бледа втора черта на тестовете. Все съм гледала графики на този хормон тук и не съм видяла пик, освен по време на овулация. Да не говорим, че знам, че тестовете отчитат ЧХГ  :D
*
« Отговор #277 -: Април 21, 2015, 10:48:32 am »
На мен вчера докторката ми обясни, че уринните тестове отчитали лутеинизиращия хормон, а преди менструация той имал пик при някой жени и затова им се получавала бледа втора черта на тестовете. Все съм гледала графики на този хормон тук и не съм видяла пик, освен по време на овулация. Да не говорим, че знам, че тестовете отчитат ЧХГ  :D
Ново 20. За пръв път чувам за такова обяснение. Тя да не се е объркала с ову тестовете? LH  не трябва да има пик в края на МЦ, или по в началато на новия. Още по- малко уринните тестове за Бременност да го отчитат.
« Отговор #278 -: Април 21, 2015, 11:04:31 am »
Не се е объркала Кати, защото аз обяснявах за бледите втори черти на тестове за бременност.
И тогава ми каза, че тези тестове не отчитат наличие на ЧХГ, а на LH хормон.
Аз не претендирам да знам кой знае какво по тези въпроси, но и на мен ми прозвуча абсурдно.
*
« Отговор #279 -: Април 21, 2015, 12:06:16 pm »
Не се е объркала Кати, защото аз обяснявах за бледите втори черти на тестове за бременност.
И тогава ми каза, че тези тестове не отчитат наличие на ЧХГ, а на LH хормон.
Аз не претендирам да знам кой знае какво по тези въпроси, но и на мен ми прозвуча абсурдно.
:D :D :D Съжелявам, но и на мен ми звучи абсурдно. Нещо като виц направо. :D Твоята лекарка в репродуктивна клиника ли работи?