makiyaki,
моите НК клетки бяха завишени до 19, при референтни граници до 12. Плацентата се влияе от много фактори, но има и такива, които няма как да контролираш. При мен тя беше разположена ниско долу и отпред, беше по-голяма. Хистологията показа, че именно тя е била проблемът. Но така или иначе лекарите ме посъветваха при нова бременност да влея Имуновенин не 3 пъти, а поне 5 пъти.
Изследването за тромбофилия е показано от следните маркери- Factor V Leiden
Factor II (20210G/A)
PAI (4G/5G)
MTHFR (C677T)
Направи си и него.
Благодаря за подкрепата. Аз съм си казала, че битката е сложна, но човек трябва да я води, ако иска дете. Важно е и близките да оказват подкрепа. Ние, с мъжа ми, ще си дадем почивка до есента и живот и здраве тогава ще я мислим. В момента и той решава свой здравословен проблем, така че сме се отдали на това да сме си заедно, да се подкрепяме и просто да ни е хубаво. Кураж и на теб! Само ще допълня, че имам приятелка, която е в Германия и имаше същия проблем. Тя си направи изследванията в България, предписаха й лечение, включително вливане на Имуновенин и тя си се прибра в Германия и след около година, когато забременя тамошният й гинеколог стриктно й приложи всичко изписано от българските имунолози, отделно и каквото той счете за нужно. Резултатът го чакаме да се роди идната седмица. Така че обсъди и този вариант с лекарите в държавата, в която живееш.