Аз редовно следя плацентарни молекули при имунолозите, защото с тях все нещо не е наред, а това по принцип е знак,че след 20 седмица може да развия прееклапсия. За това и така се притеснявамза този белтък. Иначе за сега нямам никакви други симптоми, кръвното винаги ми е било ниско, сега също, нямам отоци, не съм качила никакви килограми, но съм само в 14 седмица, де.
На спешния кабинет попаднах на д-р Ташков, той също каза белтъка да не ме притеснява. При мен няма стойност, а пише trace - следи. И други отклонения имам в урината - следи от кетони, уробилиноген, билирубин над реф.ст., но Ташков каза, че урината не го притеснява. Според него по притеснително е, че имам антитела за цитомегаловирус в кръвта. Много се уплаших, каза че е важно да направя скрининг в 16 седмица да се види мозъка на бебчето дали се развива правилно. Много ме е страх и незнам как ще ги преживея тези 2-3 седмици до тогава. Някоя от вас сблъсквала ли се е с цитомегаловирус? Igg, което показва инфекция в миналото ми е завишено, Igm, което показва инфекция сега е в референтни стойности, но все пак не е 0 и той каза, че въпреки, че инфекцията е била в миналото, това че все още имам антитела не е добре