linapoli, незнам дали звучи тъпо,дали е безотговорно,дали има смисъл,но от седмица съм решила да ходя на две седмици веднъж при моя гинеколог,да поглежда бебето,да ми казва с две думи дали всичко е наред и така.Сънувах баба ми,почина преди две години и най-много винаги е искала като имам дете да е тук и да го гледа.Е,няма я,но сънят ми беше катеторично реален,тя просто беше тук,сънувах,че ми казва да се успокоя и да искам да знам само датата за секциото ,нищо друго...И знаете ли,така е,имала съм проблем с щитовидната жлеза,установих го чак в 5ти месец,беше късно,тя води до спонтанен аборт,но аз го бях минала този период,чак тогава започнах да се притеснявам,нямах контракции,но когато лекаря започна да ми мери шийката и аз взех да се интересувам колко е ,започнаха контракции...Знам почти всичко вече за една бременност и не,не се чувствам добре,Оттук нататък ще оставя всичко да е както господ е решил,защото когато човек незнае нещо е по-спокоен...Вчера излязох с колата,ходих до Асеновград,като се прибрах видях,че не съм си взела шоф,книжка,но знаете ли,ако бях видяла,че не съм я взела по пътя,щях да го мисля през целия път и съм сигурна,че щяха да ме спрат.Хубаво е човек да е информиран,но ние сме хора,не лекари,затова са лекарите,за да знаят те каквото е ,а ние само,че сме добре...Съжалявам за дългата публикация...