0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце - 9
« Отговор #800 -: Април 29, 2015, 08:21:12 am »
Добро утро!
Зойко, взимам си от чудесното кафенце и благодаря! И баницата на Усмивката ще уважа  :lol: Все пак, въпреки, че днес май няма да е много топло, ще продължа морската тема в закуските:

Лек ден ви пожелавам!
*
« Отговор #801 -: Април 29, 2015, 09:40:43 am »
Добро утро! Малко е мръчкаво при нас, но и на слънце се надявам. Аз вече хапнах баничка, но и тази на Смайли е чудна. Взимам кафе и ще подхващам задачки.

Хубав ден!
« Отговор #802 -: Април 29, 2015, 10:11:11 am »
Здравейте и от мен!
Взимам си от кафето само, защото много ме боли корем  :( . А и нещо съм крива, заради усложненията около фонда и евен.предстоящи генетични изследвания.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #803 -: Април 29, 2015, 10:35:43 am »
Добър ден.
Днес кафето и закуската са истински шедьоври. Иска ми се да съм там, на морския пейзаж. Видях го и се размечтах...
Тук времето е променливо - ту има слънце, ту се скрива. Но пък е приятно топло.
Хубава сряда на всички!
Фрея, пийни едно хапченце. Стискам палци за изследванията. yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #804 -: Април 29, 2015, 10:55:18 am »
Добър ден
позакъснях малко,но кафе със сърце не отказвам.
Предпоследен работен ден преди дълго чаканата почивка,хладно,мрачно,ама какво от това,настроението ми е слънчево след морската закуска от Пешка.

Фрея,не се ядосвай много,няма как,и това го има в борбата.
Дано всичко е наред по скоро.Имаш сватба да плануваш :balk_21:

*
« Отговор #805 -: Април 29, 2015, 12:57:02 pm »
  Добър ден   :D

отивам да ви чета какво съм изпуснала  :P

Лимонче,  аз се завърнах от многоликия Истамбул, ако желаеш впечатления, ще мога на лични като се разсъня.

Хубав слънчев ден на всички   :P!
*
« Отговор #806 -: Април 29, 2015, 16:41:48 pm »
Привет на всички :)
Попаднах случайно на едно интересно интервю, но не ми стига акъла в коя тема да го пусна, затова тук - ако някой прецени да го премести :) Дано някой управляващ гледа телевизия и му хрумне да облекчи и нашия и техния живот!
http://bnt.bg/part-of-show/onlajn-platforma-za-in-vitro-protseduri?utm_content=buffereb46c&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
« Отговор #807 -: Април 29, 2015, 16:55:39 pm »
Амин,дай Боже!

Дано някоя празна глава в парламента се сети да прокара подобно облекчение!
Имайки предвид,че наскоро се обсъждаше данък който трябва да заплащат брачни двойки без деца с цел промяна в демографския фактор в страната,как не помислиха има ли вариант да помогнат на такива двойки,а измислиха да скубят още и още!
Добре че все пак си остана на фаза дебати тази глупост!

*
« Отговор #808 -: Април 29, 2015, 17:21:26 pm »
ДАЛИНДА, ти май забравяш за коя държава говорим  :lol: :lol: :lol:
Поради факта, че аз и бившият ми съпруг не изразходвахме държавен ресурс за развода си, а съдът изразходи 4 мин., за да изчете предварително изготвеното споразумение по развода (от платените от нас адвокати)...ти да видиш съдебни таксииии  8O Ма за...каквото ти душа иска. Споразумяваме се, че имот Х отива при него - бам 3% върху оценката му от данъчните (160 000лв. за апартамента само) и още три страници така.... Айде да кажеш - бива това, ще вписват наново собственост по съответни архиви, занимавка, служители...да го приема.
Обаче данакът върху РАЗМЕРА на договорената издръжка за детето ни, договорен между нас двамката бе...не сме занимавали някой с това, да влага труд, да прави разходи - неее. Седнахме и се разбрахме за сумата (немалка). И там май 6% беше (не помня вече). Това по каква логика?!
Облагаш с данък хора, които въпреки, че се разделят - правят го споко, цивилизовано, без да занимават съда, с адекватни договорки относно бъдещето на детето, което се е родило в този брак и затова - данък, такса, процент върху всичко това. Няколко хилядарки беше финалната сметка.

Същият този съд, ако бившият ми съпруг се беше самоувулнил и се бяхме съдили 5 години - щеше да ми присъди 100 кинта издръжка за сина ми. Макс. Такава е "държавната подкрепа" за всякако отговорно поведение у нас, по всякакъв повод - дране!  :? Иначе..ник'ви ги няма, за нищо.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #809 -: Април 29, 2015, 17:52:26 pm »
Ох,аз хич не съм забравила в коя държава съм се родила и на коя абсурдна държава плащам данъци.
Ама това което описваш ти направо не ми го асимилира хард диска!!!
Ще спестя термините,че ще ме накажат ако ги изпиша,но това граничи с такъв тотален абсурд,особено па такса върху издръжката на детето!
Тук чета как Фрея тича до фонда 8 пъти за последните два дни,а ето има начин да улеснят хората.Тя пише сутринта,чее крива,ми как няма да е!
Да им се незнае и кухите политици и смешните им закони!
Д...е да ни е яко,това на нас от тая държава...

Ще ме прощавате,опитах да се сдържам,ама подпалих метлата :balk_153:

« Отговор #810 -: Април 30, 2015, 05:59:34 am »
Добро утро  :D

*
« Отговор #811 -: Април 30, 2015, 06:08:46 am »
Eeeeeee,за 5 мин. изтървах да поднеса първото кафе  :?!! Ама аз нарочно  :wink:! Кафенцата на Зайо са ненадминати  :D! Зайче,пак източна тематика,а? Няма лошо, Слънчев последен работен ден на всички ви, Ние ще пътуваме/за първи път толкова далече с малкия/ та ми е притеснено.. :? Като се върнем,ще се отчета.
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #812 -: Април 30, 2015, 06:59:31 am »
Добро утро и дано днес всички работещи ви пуснат на обяд (като по комунистическо време  :lol: )
Зайче, почти същото кафенце го чакам сега да заври  :P
Ра4о, лек път и да пишеш после как сте изкарали и как му се е отразило на Тео пътуването.
*
« Отговор #813 -: Април 30, 2015, 07:42:18 am »
Добро утро! Взимам си и аз от кафето на Зайо.
Спорна работа и хубави почивни дни!
ra40, лек път и хубаво да си изкарате! 
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #814 -: Април 30, 2015, 08:01:27 am »
Добро утро!
Очертава се приятен ден - не много топъл, но не и студен. Желая на всички работещи, да не се престарават много - все пак е последен работен ден за седмицата.
След хубавото кафе на Зайко, да продължа с морската тема в закуските:

« Отговор #815 -: Април 30, 2015, 09:36:01 am »
Добро утро и от мен!

Взимам си от чудесното кафе и ви желая хубави почивни дни!

Ние сигурно ще се местим през почивтите или поне ще опитаме  :D

Бореща се за една мечта.
« Отговор #816 -: Април 30, 2015, 10:16:09 am »
Добро утро

Последен работен ден,дано е по-къс,че ме чакат 7 дни почивкаааааа

Слънчев и усмихнат ден от мен!

« Отговор #817 -: Май 01, 2015, 06:31:19 am »
Добро утро  :D
А как ми се ходи на моренцеееее  :lol:

*
« Отговор #818 -: Май 01, 2015, 07:00:05 am »
Добро утро Зайче!

Ето една морска закуска ;)

*
« Отговор #819 -: Май 01, 2015, 08:54:57 am »
Добро утро,дами  :D! не съжалявайте много за морските "красоти",ч е тук времето е мъгливо и мрачно,без тенденция към подобрение. :( :( Дано не позная! Все пак празник е! Честит първи март! :lol: :lol: И на мен много ми се работи, ама ме мързи да стана :wink:! Малкия юнак се представи много добре вчера . Като истински пътешественик. :D Ясна е работата,ще се пътува. :D
/www.mamaibebe.com][/url]