0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Смях, раздумка и кафенце - 9
« Отговор #980 -: Май 17, 2015, 19:17:10 pm »
рачо , не се оплаквай  , защото  , ако взема да разказвам за СеверозападнаЛа България  , ще  разбереш, че нямаш причини за недоволство  :lol:  .
Вчера  в морския  град  имаше нов прочит на "сливи за смет "  -можеше да предадем 1 кг пвц отпадък  и получим книга , но аз не успях да отида ,защото имахме празник в Детската  Градина  , а и нещо  пвц отпадък у дома  почти  няма , макар да  ми подхвърлиха идеята за изпочупени пластмасови играчки да разчистя.
« Последна редакция: Май 17, 2015, 20:55:05 pm от nimika »

« Отговор #981 -: Май 17, 2015, 20:15:57 pm »
Здравейте, момичета и Ра4о!
Ние бяхме два дни извън София - в планината, без обхват на телефоните. Бях забравила колко е яко всички да си общуват без да скролват "мазни" пръсти по екраните на телефоните  :lol:

Ра4о, сигурно и при вас има много събития, но може би трябва да се поразровиш из интернет.
« Отговор #982 -: Май 18, 2015, 05:16:09 am »
Добро утро  :D

*
« Отговор #983 -: Май 18, 2015, 07:50:39 am »
Добро утро и спорна седмица!
Зайо ни изкушава с кафенце и сладкиш,  :D
ra40, поглеждай  и тук: http://www.kolonkata.info/search/label/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #984 -: Май 18, 2015, 08:05:31 am »
Добро утро!
Лека и спорна седмица ви пожелавам! За да компенсирам отсъствието си в почивните дни се връщам към морските закуски:

Тук е топло, но небето изглежда като на дъжд. То Емо май така и каза - „екваториално време“ - жега, жега, дъжд и пак жега. Ами ако не е много дъжда ще го изтърпим - няма как.
Тази седмица започват и баловете, ние ще ходим на племенницата. Нека времето е благосклонно с децата и да имат много успехи занапред.
*
« Отговор #985 -: Май 18, 2015, 08:11:35 am »
Добро утро! Нареждам се веднага за кафето и закуската! Благодаря Зайо и Пеше! Хубаво начало на новата седмица.
Нимика,аз събирах пластмасови бутилки две седмици по-рано,за едни познати.Щяха да водят детето си да предава,та се напънах да помогна.Дано са успели.Ние не ходихме./българска работа-хем мърморя,че няма интересни инициативи в "морския" град,хем като излезе нещо интересно-не ходя, :(/. Ртф, много ти благодаря.Този сайт не съм и подозирал,че го има,но ми изглежда полезен.При нас има един два,които са жълти основно и обикновено съобщават за някое събитие "пост фактум" :(.Успешна седмица ви желая!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #986 -: Май 18, 2015, 08:26:39 am »
Добро утро.
Кафето и закуската са перфектни, както винаги. :) Благодаря, Зайко и Пеше!

Тази седмица освен балове, започват класните и матурите. Днес моето момче има класна по математика. Желая му много късмет!

Успешна и спокойна нова седмица ви пожелавам! И нека късметът да е с всички нас!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #987 -: Май 18, 2015, 09:14:07 am »

Успех на всички деца с балове и изпити :P

Хубава седмица!
« Отговор #988 -: Май 18, 2015, 09:22:42 am »
Добро утро и от мен!
Успешна и усмихната седмица!

Взимам си от кафето и закуската, страхотни както винаги! Ние капарирахме морето за юни и вече нямам търпение.

Бореща се за една мечта.
« Отговор #989 -: Май 18, 2015, 09:42:33 am »
Добро утро  :P
Желая хубава седмица на всички!
И аз съм на вълна матури. Племенничката ми е на български и математика в сряда и петък (май), а дъщеричката на една приятелка ще ми бъде на гости в дните на матурите, защото не е на училище и няма кой да я гледа.
Теди, успех на Дани на класната. Като си разказвала колко е прилежен, със сигурност няма да му се опрат задачките  :P
*
« Отговор #990 -: Май 18, 2015, 10:01:41 am »
Теди, успех на Дани на класната. Като си разказвала колко е прилежен, със сигурност няма да му се опрат задачките  :P
Благодаря, Смайли! Добре, че Дани се е метнал на баща си, та му върви на детето. На мен математиката ми е тъмна Индия. :)
Стискам и аз палци на племеничката ти! Дано всички са доволни от резултатите.

Ромен Гари
*
« Отговор #991 -: Май 18, 2015, 22:39:42 pm »
Със закъснение се включвам днес, но и аз да пожелая късмет на децата, Теди и Смайли,
и хубава седмица на всички!  :)

« Отговор #992 -: Май 19, 2015, 05:40:35 am »

*
« Отговор #993 -: Май 19, 2015, 06:58:39 am »
Добро утро! Зайо,сън не те хваща... :lol: :lol: Кафето с голям каймак...Супер. Хубав ден!!! :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #994 -: Май 19, 2015, 08:37:22 am »
Добро утро!
Зайко, прекрасно кафе както винаги. Ти традиционно си ставаш рано, а аз, странно за мен, се ококорих в 6:15. И като знам колко трудно заспивам пак сутрин .... Малката и тя се разсъни, та я привиках при мен и кротичко си лежахме, докато и татиту се събуди.
Тук е топло, но пак изглежда като пред дъжд. Вчера ни се размина, да видим днес как ще е.

И една „оплезена“ закуска, за добро настроение:

« Отговор #995 -: Май 19, 2015, 09:23:07 am »
Здравейте и от мен!

Взимам си от страхотното кафе и закуска!

И да ви се похваля-след безумно размотаване фондът ни одобри! Много се радвам, защото вече бях отписала нещата.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #996 -: Май 19, 2015, 09:27:28 am »
И да ви се похваля-след безумно размотаване фондът ни одобри! Много се радвам, защото вече бях отписала нещата.
Честито, Фрея! :) Още вчера те прочетох, но чаках да се похвалиш в тази тема.
Много често когато отпишем нещата, те вземат, че се случат.

Хубав ден на всички! :P

Ромен Гари
*
« Отговор #997 -: Май 19, 2015, 09:30:58 am »
Оооо,честито,Фрея!! Чудесна новина!! :D
 Реше,благодаря за закуската!!! :) Направо да му изядеш ......носа,на този сладур!!! :wink:
« Отговор #998 -: Май 19, 2015, 09:40:53 am »
Рачо, Теди, благодаря ви! Определено ги бях отписала, но се радвам, че се случи. Сега ще чакаме заповедта и дано имаме успешен опит и здраво бебе. Сега ще мислим и коя да е клиниката, тъй като сме мъжки фактор, но малко странен.  :bighug:

Бореща се за една мечта.
« Отговор #999 -: Май 19, 2015, 09:41:54 am »
Фрея, страхотна новина  :P Сега ще очакваме и още по-страхотна новина  :P

Пеше, закуската е един път, а с кафето на Зайчето как добре се съчетават само  :D

Вчера само леко намокри асфалта. Аз ви казвам, че дъждът нашия квартал го бойкотира.  8O