Хайде и аз да цопна в темичката.
Линаполи, съжалявам мила, вярвам че всичко ще е ОК с другото детенце. Стискам палци и се моля за теб.
Лилибел и на теб стискам палци, аз също оставам за средата на април. Това чакане е ужасно, но няма начин. Както сама казваш ще продължим напред с надеждата, че все някой от следващите месеци ще е и нашия ред.
Веситааа успех мила! Стискам палци.
Вилиа горе главата момиче, няма място за сълзи, замени ги с вяра, иначе битката си я загубила преди да си я почнала.
Аз междудругото пуснах този месец имунология и генетика въпреки, че докторката ми каза че няма смисъл на този етап да ги изследваме. Но аз си имам някакво шесто чувство, което не мога да пренебрегна и ги пуснах. За сега стоя и чакам имунологията която се надявам днес или утре да излезе напълно, тъй като само половин резултат е излязял до момента, а генетиката другата седмица.
Някоя от вас знае ли какво означават показателите ACL- screen и Aнти-b2GPI скрининг - само те не са излезнали, а д-р Кюркчиев каза, че резултатите, които се бавят обикновено там е проблема!? Не мога да намеря инфо за тези два показателя, какво означават. Ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори.