0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дойде март и като се заредиха едни радостни събития :) .....
На Първа пролет пристигна така чаканото от нас писмо с предложение, и то за две дечица - ах, каква радост :)! Няколко дни след това, на моя рожден ден, за първи път видяхме двете момиченца- много любопитни, игриви и усмихнати. Решението взехме веднага :)! Десетина дни за приготвяне на всички документи, медицински, т.н.
Втора среща с децата, представяме и целия пакет документи за делото.

Следват: рожденият ден на човека до мен, Цветница, Великден - много хубави празнични дни, а ние нямаме търперие да свършат :) - чакаме обаждане от Съда за определяне дата на делото.
Ура, имаме дата :) - 21.04., 14.00ч. Делото мина много спокойно. Изчакване една седмица за влизане на решението в сила- седмицата на големите приготовления: креватчета, столчета, дрешки, шишенца ..... и други разни нещица, за да си посрещнем дечицата :).

28. 04. - Рожденият ден на нашите момиченца в дома на приемното семейство :): балони, торта, свещички, много хубав рожден ден с още десетина дечица :)!
На следващия ден (т.е. вчера) взехме решението от Съда, настанихме се в колата цялото семейство и последва към 6 часа и половина път ..... миличките, не им беше лесно никак, но .... пристигнахме си у дома, даже поиграхме. Наспаха се добре.
Днес - ден за игри, песнички, целувки, хранене, памперси  .... всичко, за което толкова много сме мечтали  :)!
« Последна редакция: Май 01, 2015, 01:20:13 am от marsi »

*
Честито Марси , да са ви живи и здрави дечицата ! :bori_015: :bori_016:
*
marsi, честити дъщерички! Да са живи и здрави. Желая ви огромно щастие, все така в двойна доза и занапред!  :)

:hug2:
*
Марси, честити две слънчица у дома! Да са здрави и все така любопитни и игриви! Много радост на всички!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Честито Марси! Само хубави неща занапред!  :bighug: :bighug: :bighug:
Лелее Марси каква изненада  :lol: много се радвам за теб,желая ти да са здрави и все така палави и любопитни и бъдете много,много щастливи занапред! :balk_16:
*
Невероятна новина! :cheerleader:
Да саи ви живи и здрави и да ви носят двойна радост! :bighug:
*
Честито и тук, Марси!
Да са ти живи и здрави малките принцеси, само поводи за радост и гордост да ви дават!
Бъдете щастливи заедно!

*
Честито Марси! Бъдете много щастливи!

*
Ееее marsi каква сърахотна двойна изненада! Пожелавам ви прекрасни моменти заедно, много усмивки, много хубави емоции, едно прекрасно детство и по-малко тревоги за мама и тати ;)

*
Марси, от снощи се усмихвам и мисля за вас.Честоти двойно щастие!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Честита дългоочаквана радост,  :flower: Мамо Марси!
Честити букли, къдри, джуфки, диадемки и фибички!

Вашето щастие е и мое, плача от радост!
Пожелавам ви безкрайни мигове щастие!
Прегръщам ви и целуни четири петички от мен !
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Честита двойна и така дълго чакана радост, Марси!
Много радост и топлина да има в порасналото семейство!
*
Ох, днес добрите новини не спират!
Честита Двойна Радост, Мамо Марси!
Много панделки, дантели и 50 нюанса розово в дните ви оттук нататък. Имената на малките госпожици са прекрасни, за мен имат сантиментална стойност и това още повече засилва чувството ми на щастие за вас, пораснало семейство. Много прегръдки.  yahoo_17

"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
Колко се радвам за вас :) Двойно честито :) Много здраве, щастие и късмет за цялото семейство. Нека малките принцеси растат жизнерадостни, палави, добри :) Колко е прекрасно домът ти да е пълен с детски смях ...

La vita è bella
Maarsii, направо ми заседна буца от щастие в гърлото  :P
Каква голяма радост! Желая здраве, щастие и късмет на вече голямото ви семейство.
*
Я, каква хубава новина имало тук. :)
Честито двойно щастие, мила Марси!
Заслужаваш да бъдеш щастлива, заслужаваш думата "мамо". А сега ще я чуваш по 2.
Да са ви живи и здрави дъщеричките с прекрасни имена! Много радостни моменти на цялото ви семейство!
« Последна редакция: Май 01, 2015, 17:30:24 pm от Tеди »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Честито, Марси! Да са ви живи и здрави дъщерите!
Бъдете много щастливи  :)
*
Честито двойно щастие за семейството!
Бъдете здрави!
*
Честито и тук Марси :)
Бъдете живи, здрави и много щастливи :)