Здравейте момичета имам нужда от съвет, много съм объркана

.
Накратко, пациентка съм на клиника Надежда, в началото бях при д-р Стаменов, но много трудно записвах часове и лека-полека се оказах пациент на д-р Шефкетова. Аз съм ИЯР и правихме опити на ЕЦ, след като д-р Шефкетова излезе по майчинство, ме прехвърлиха при д-р Цветков, ходих на един преглед при него, но за следващия, който трябваше да е на 2 ден за започване на лека стимулация с клостилбегит пациентите преглеждаше д-р Персенска и така тя ми изписа лекарствата и проследяването беше при нея, но не отговорих въобще на стимулацията и нейните думи бяха, че съм за донорска яйцеклетка и да си подам документите, при въпроса ми, не може ли през това време да правим на ЕЦ, тя ми отговори, че няма смисъл, това беше началото на юли.
Доста се притесних, някак си не съм готова още на тази крачка, направихме преглед в Турция, там доктора каза, че ембриончетата са мн. добри /имах само 4 за общо 7 пункции, като 2 от тях са извадени при една от пункциите без никаква стимулация, това беше декмеври/и защо не продължим в БГ на ЕЦ, това бил много добър вариант предвид много намаления резерв, относно донорската яйцеклетка каза, че дали сега или след 5 години /аз съм на 39/ шансовете са ми еднакви.
Днес мисля да отида в клиниката да си запиша час за консултация, на която да кажа, че още не съм готова за ДЯ и бих искала да пробваме още няколко ЕЦ, но не знам при кого да запиша час, ще ми се като, че ли да е при д-р Персенска, все пак последно бях при нея, но от друга страна ме е страх да не каже, че вече си е дала мнението по въпроса, а за д-р Цветков се чудя, той е по-отскоро и не знам как е положението при него, видя ми се свестен, съдейки от единствения ми преглед при него.
Помагайте, ако на някой му се случвало да оспори решението на доктора си.