Сменям номера на памперса като влезе в килограмите на горния номер. Примерно, ако следващият номер е 9-12кг, става 9 кг и минавам на него. Има и друго - на различните фирми са различни "кройките" - Молфиксът и Либерото май са по-широкички от Памперс и може по-дълго да се ползва по-малкият номер. Белия Памперс го ползвахме само в началото, че попиваше добре рядкото кърмаческо ако. После си минахме на актив бейби, или турския прима. Сега вземам каквото хвана на промоция и се надявам, като се роди бебка, да сме му махнали на баткото до тогава.
Май няма решение за отучването със спането при нас
Тая нощ пак се въртя, рита. За половин час, след като заспа и го преместихме, си спа в леглото и после се примъкна пак. Не мога да спя да се пазя да не ме срита по корема
Не иска да е само от страната на баща си, а да усеща и двамата. То на кой ли да се метне - и аз сама не мога да спя.
Хубаво, че е излязла костилката - мога да си представя какво притеснение е било. Аз на маслините пък ги гълтам - това помагало при гастрити и язви - и си се стопяват. Ама сливата е друга работа явно.
От днес сме в заместващата градина - отиде без рев и дано си изкара спокойно месеца там.