Здравейте момичета и Ra4o
Не съм писала май скоро, но то няма нищо ново около нас.
Дани става все по-разбиращо човече. Сутрин и вечер ходим по детски площадки. Най-обича пързалките. През деня сме вкъщи, че е жега. От време на време му изкарвам басейна на терасата.
На него също отново му излезна обрив на крачето. Периодично му излиза и му минава като го мажа.
По-лошото е, че му се появи черно на зъбите.... Може би е плака, но четкаме и не се маха. Има 3 четки за зъби, едната електрическа детска, една като моята (защото вижда, че аз си мия зъбите с друга и той иска нея), и една бебешка с мек косъм на Чико. Но явно въпреки това не сме били редовни в миенето и сега си има последствия.
Започна да казва "там" и сега иска да го носим и ръкомаха като ветропоказтел и нарежда накъде да ходим
Хапва почти всичко. Много се отвори на плодове, а сега има много и сме много доволни.
Отново спрях детската кухня. Само една седмица поръчвах. Струва ми се, че всички яденета имат еднакъв цвят и вкус.
Да знаете, че тази седмица в Лидл има панталонки, бодитата и блузки - от днес са за най-малките, а от четвъртък за по-големите.