Да си ви кажа мен ми се е случвало , когато вземам Калоян от детска градина , да каже , че е гладен . Обяснила съм му , че тогава може да хапне плод или някакъв зеленчук . Яде ли нещо по -сериозно , тестено , солети и т.н . после не иска да вечеря. Най-често предлагам банан , че е най-хигиенично , да купим направо от магазина .
Но е имало случаи твърдо да реши , че иска морков ! И за да не го отказвам - купувам и мия с шишето с вода . В магазинчетата до нас вече ни знаят и ни ги стържат и мият , освен да си нося картофобелачка в чантата.
Но това е различно от предлагането в училище , където има отговарящи фирми , сключили договори за определени условия на доставка. Така , че директорите и домакините трябва да следят и изискват.
Ваканцията свършва вече
За първи път от както го има ,Калоян е оставен сам без нас , надалеч при баба и дядо . Опасенията ми , че ще тъгува за нас , се оказаха неоснователни -такава игра пада с дядо му , кара колело и тича на воля , че едва ще иска ли да го прибираме . И как ще въведем ред и дисциплина , след ваканцията и разглезването при баба и дядо , направо не знам .