Здравей Бояни !!!
Стискам палци да получиш коледен подарък!
Аз също съм в очакване в момента - моят трансфер беше на 06.12, този път със замразени ембриончета.
Сега съм много по-спокойна от предния път
Вече знам, че всички симптоми, които "откривам" са по-скоро от лекарствата (хормоните), които пием и не се вглеждам чак толкова много.
Първият път наистина изследвах всяко чувство, което изпитвам и бях сигурна, че всички симптоми са налице. Та, моят съвет, от моя небогат (за щастие) опит, е да се опиташ да си максимално спокойна, да правиш неща, които те разсейват и ти носят удоволствие. Също така - ползвай си болничния. Аз първия път реших, че няма да ползвам, защото трябвало да не си променяме нормалния начин на живот. Но, истината е, че сега - пак не съм легнала на легло, но поне правя само неща, които ми харесват - пека коледни сладки, най-накрая седнах да избера от сватбените снимки, за да напълня всички рамки, които ни подариха, рисувам, чета - все такива неща, за които иначе не остава време
Този път, не броя дните един по един - оставила съм се по течението и само чакам да дойде 20-то число, за да си направя теста, хаха
Преди броях - първи ден след трансфер, втори ден - симптоми, трети ден - симптоми. Не прави тази грешка - само ще се затормозиш
Още веднъж - стискам палци !!!
Сигурна съм, че този път всичко ще е наред с коледните трансфери <3 <3 <3