Съгласна съм до някъде... НО... Миналия месец не правих ТО, след менструацията седнахме и открито говорихме как ще процедираме и той каза "трябва сутрин и вечер да бебеправим" (той все е изморен, не знам как реши, че това изобщо е реалистично), но все пак се трогнах от думите му и го успокоих, че е достаъчно веднъж през ден-два. Въпреки всичко казано и въпреки моите секси инициации дори извън важната седмица (само,за да му покажа, че секса е за кеф, а не по задължение), той НЕ можа да свърши нито веднъж по време на опитите, които аз инициирах. Или свършваше извън мен
Та, може и всичко, което казвате да е вярно, НО аз чакам вече 13та година бебето да дойде. И дано не се налага на никого да разбере какво е да чакаш, да инициираш, да окуражаваш, да вярваш, да се надяваш, да инвестираш и да си търпелив 13 години. А и не се знае дали ще останат 13 или ще продължим да броим и да се борим за бебе 14-15-16-17-18 и т.н. години.
Затова, ако звуча малко луда, то е от годините...
На всички пожелавам скорошно забременяване и живи, здрави бебета на финала.
Ади, и аз се замислих върху думите ти и на мен също ми става жал за ММ от време на време, когато се усетя, че съм по-нетърпелива, но аз съм на 37, а той на 50...
Лили, точно така. При нас проблема е моят имунитет. След второто загубено бебче, прочетох в подфорума за генетични и имунологични проблеми и едно момиче с генетичен проблем беше писало, че пред тях въпросът е дали да платят за ПИД, която, хем е скъпа, хем не гарантира 100%, или да продължат да забременяват и да губят бебетата, докато един ден попаднат на читав, генетично немутирал ембрион. В крайна сметка след 5-6 или 10ти аборт беше успяла по естествен начин. Та му казах на ММ, хайде и ние така --> което означаваше да съм бременна, докато имунната ми система се омаломощи и предаде, защото с моя проблем, след всеки следващ спонтанен аборт шансът за нормална бременност РАСТЕ. Е, да ама вече 6 месеца ние не можем да оцелим овулацията. До сега 6 пъти трябваше да съм бременна и дори и 6 аборта да бях направила, щях да знам, че със всеки следващ, съм по-близо до целта си...