Здравей Mirracles, желая ти успех и щастлив край, но се въоръжи със сили и нерви. Аз съм била пациентка в 2 клиники в продължение на 8 години.Първата я избрах на принципа ,че там имаше свободни часове, за мен беше грешка, не попаднах на Моя лекар, това беше загуба на време и пари, загуба на надежда , с една дума пълен провал.Това обаче не означава, че лекаря е лош и т.н. просто не си паснахме. За втората клиника си запазих час за след година и половина и бях сигурна, че дотогава ще съм бременна и този час няма да ми трябва- е не се получи, дочаках си го , започнах при един лекар, но по различни причини много скоро ме пое друг от клиниката- е това беше МОЯ лекар. Излъчването, спокойствието, комуникацията бяха коренно различни от първия и така виждаш резултата в подписа ми след 2 процедури ИКСИ . Това обаче, което ти е казал лекаря при който си ходила е истината, колкото и да не ти е харесало. В този случай не е по- добрия вариант някой да те залъгва и да ти губи времето в някакви фалшиви уверения. Тези думи според мен ще ги чуеш от повечето специалисти, всичко се казва колкото и да боли и повярвай това е правилния вариант, колкото и да не ни се иска. Ние също сме с мъжки фактор и след тонове изпити билки, отвари, операция, лекарства и каквото се сетиш стигнахме дъното , просто с времето нещата се влошаваха и стигнахме дотам че ползвахме материал замразен преди 4 години и запазен в клиниката от предишния опит, така че времето не е на Ваша страна. Наистина има и изключения от правилото, но все пак в тези клиники сме се събрали хора пробвали години, сменили няколко лекари, така че запиши си час поне в 2 ,отиди на прегледите и прецени тогава, но не губи време, то ще ти трябва. Успех!