0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Да, сега се сетих, извинявай. Някоя от другите момичета ми беше говорила за Кузманова. Както и да е, утре ще ходя пак при ЛЛ да го убедя да ми даде направление.
Здравейте момичета, от скоро и аз съм във вашият екип:) Благодарение на коментарите ви бързичко се усетих, че месец август може да е бил късметлийски и изтичах до аптеката, след което видях В момента съм в 11 г.с. през първите седмици се чувствах все едно не съм на земята, буквално. Много ми беше лошо и повръщах по десет пъти дневно. Последният ми преглед беше на 25.09. и всичко беше ок. Но в момента съм разколебана... чувствам се ок - както преди, не повръщам и не съм изморена дори.. остана ми само много голямо напрежение в гърдите.Притеснявам се да звънна на лекаря. Според вас имам ли основание?
Елиза, мисля, че щом изчезва като пипнеш е бебето. Все по-често ще ги усещаме(Аз влизам в 20-та утре ). Подготвителните контракции не би трябвало да са болезнени, ако има болка е добре лекарят да каже. Едното ми бебе май е по-кротко от другото, по-рядко го усещам, но днес е решило да прави салта