0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 6
« Отговор #500 -: Октомври 14, 2015, 22:51:13 pm »
Хмммм, вече станаха две закъсненията.....усещаааам, че ще завали дъжд от положителни тестове мноооого скоро! Лили, утре да пишеш веднага, щом имаш новини, ще влизам през през 5 инутки да те чакам :) Палчета на всички, до нова година да се опразни тая тема!!!
« Отговор #501 -: Октомври 14, 2015, 22:58:43 pm »
Алис,

Не е невъзможно, макар и да изглежда малко по-невероятно. Може да си имала късна ову с тази обилна цс. Стискаме палци!

Лили, дано ни зарадваш с хубави новини утре сутрин!

Лека нощ на всички и приятно прекарване в страната на сънищата!
« Отговор #502 -: Октомври 14, 2015, 23:11:00 pm »
Кали дано дано до нова година да няма никой тук  :)
Лили палците са стиснати и на краката :)
Алис успех и на теб :)
Момичета пия Pregnacare Conception по 1 на ден.Искам да ви попитам по време на цикъл нали може да продължавам да си ги пия (не се прекъсват) ? И другото дали оказват влияние на хормонални изследвания (предполагам не)? Благодаря отново :)
Лека нощ и от мен и набебе :) :) :)
*
« Отговор #503 -: Октомври 14, 2015, 23:11:04 pm »
Алис, подкрепям Блу за репродуктивен специалист в Сливен - еми няма такъв. Аз бих те насочила към Пловдив при д-р Даскалов.
Кали, аз кво ти казах, че ще има гууд нюз, а  :wink: Много се радвам за теб.
  Аз днес нямам време да ви обърна внимание, че малката е крива и цял ден се занимавам с нея. Но имате много положителна енергия и целувки от мен.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #504 -: Октомври 15, 2015, 07:27:59 am »
Добро утро :)

Ох, чувствам се ужасно скапана напоследък, много работа имам, много пътувания, чак не ми остава време да изперквам на тема бебеправене. И този студ въобще не ми влияе добре. Едно тихичко гласче обаче от време на време ми обажда, че може и това да е нашият месец  :oops:

Следя ви и страшно много се радвам за хубавите новинииии - Лиленце, стиснати са ми всички палци!

Кали, душа, успех и на теб, първата крачка е направена!

Алис, Мама на Алекс, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #505 -: Октомври 15, 2015, 09:16:28 am »
Момичета, "Детенце" май е с  :bfp: ...
*
« Отговор #506 -: Октомври 15, 2015, 09:31:46 am »
Аз отпадам, М пристигна рано рано, другия месец дано да е нашия.
Лили, чакаме хубави новини  :crossfingers:
Алис, препишкай едно тестче да ни зарадваш всички и да повлечеш крак  :crossfingers:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #507 -: Октомври 15, 2015, 09:39:35 am »
Ето появявам се с новини - имам си морулка  :D успяла е гадинката да си събере чарковете, даже нямало фрагменти, което е хубаво. Ще го топнат в лепилото да събере сили и после ще си го прибера "вкъщи". Не е стигнало до бластоцит ама има време, няма нужда да бърза. Когато е готово тогава, важното е да върви напред. Днес следобед си го прибирам и после започва голямото чакане  :?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #508 -: Октомври 15, 2015, 09:49:09 am »

Лилиииии,

Колко хубава новина! Няма да се тревожиш за нищо! Успешен трансфер ти желая! Всичко ще се нареди, ще видиш!  osi_9

« Отговор #509 -: Октомври 15, 2015, 09:51:27 am »

Откъде разбра? Ако е вярно, ще се радвам много и ще помоля и аз за един бан!  :lol:

Лилииииииииииииии  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #510 -: Октомври 15, 2015, 09:51:42 am »
Дано, Лили! Всичко ще бъде наред ;)
 :bighug:
« Отговор #511 -: Октомври 15, 2015, 09:54:14 am »

Откъде разбра? Ако е вярно, ще се радвам много и ще помоля и аз за един бан!  :lol:

Ами...  :oops:
Като бях нова тук, тя ме покани във Фейса и сега гледам, че има снимка с един тест, който си е доста +, не е на фантазия. И некви хора й честитят.... та така...
*
« Отговор #512 -: Октомври 15, 2015, 09:57:41 am »
наистина му желая на детенцето един 9месечен положителен тест  :lol: , обаче като знам как всеки месец е бременна ...
AdeliaMiss ако шестото ти чувство ти казва, че това е твоя месец, действай и не се замисляй.
alice85 ако питаш мен изчакай още 1-2 дни и тест  :crossfingers:

« Отговор #513 -: Октомври 15, 2015, 09:58:29 am »

Ами...  :oops:
Като бях нова тук, тя ме покани във Фейса и сега гледам, че има снимка с един тест, който си е доста +, не е на фантазия. И некви хора й честитят.... та така...

Дано да е истински! Нямам нищо против дъждът от +ТБ да започне с нейния :)

« Отговор #514 -: Октомври 15, 2015, 10:11:41 am »
Момичета,

Някоя от вас ползва ли ову календар на телефона си? Моя тел е с Андроид и ползвам един ап, иконката му е с червен тефтер и цветенце върху него - My Calendar, но виждам, че има и много други и се чудя дали има и по-добри? Аз като цяло съм доста доволна от този, ползвам го вече от години и има абсолютно всичко необходимо, както в в ову календара тук, а има и вариант за проследяване на бременност, дай Боже един ден :D Снощи си свалих още един, казва се Clue, нещо ми щукна да си сложа и в него данните, за да видя дали ще ми изчисли различно ову и тук таме мръдва с ден напред или назад, което е нормално. Явно са им задали различна формула.

И двете сами си правят статистически изводи за цикъла ми (средна дължина на цикъл, предишни доказани ову и тн). Досега, когато се е случило да засека точността му с преглед, доста точно ми отчита. При това аз не меря БТ. Май ще карам известно време паралелно с двата, докато си прехвърля всички стари данни в новия.
« Отговор #515 -: Октомври 15, 2015, 10:14:35 am »
Здравейте!
Лили, много се радвам за теб! Дано всичко е наред!
Мира, аз освен този календар за, който говориш - с цветенцето, от този месец ползвам и Ovia Fertility, харесва ми.

*

Sweet Angel

• **
  • 118
  • "Победата обича подготвените"
« Отговор #516 -: Октомври 15, 2015, 10:16:50 am »
Браво, Лиленце! Сега остава да си прибереш детенцето (с мен така се шегуваха в клиниката, казаха ми: хайде, ела да си прибереш детето, ние три дни ти го гледахме, вече ти ще си го отглеждаш)  :bighug:
« Отговор #517 -: Октомври 15, 2015, 10:25:08 am »
Мира, и аз го ползвам. Той е най - подробен, но не знам доколко е точен.
Направи ми впечатление, че като въведеш + ТО и ти записва овулацията на същия ден. Явно имат предвид други ТО, не като нашите при които О е след 12-36 часа.
Напоследък си вкарвам данните във ФертилитиФренд. Сега ще видя дали познават...
« Отговор #518 -: Октомври 15, 2015, 10:33:47 am »
AdeliaMiss ако шестото ти чувство ти казва, че това е твоя месец, действай и не се замисляй.

То свърши вече, каквото сме действали - действали. Сега остава да чакам.  :ywoohoo:

*
« Отговор #519 -: Октомври 15, 2015, 10:37:08 am »
Браво, Лиленце! Сега остава да си прибереш детенцето (с мен така се шегуваха в клиниката, казаха ми: хайде, ела да си прибереш детето, ние три дни ти го гледахме, вече ти ще си го отглеждаш)  :bighug:
Ами аз още от момента, в който ми казаха, че е оплодена и си го мисля като детенце  :) Дано и последната стъпка да успее да направи - да се имплантира здраво за 9 месеца. Аз днес размислих и съм на работа, но следобед, утре и уикенда ще  :balk_35: мътя