0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 12
« Отговор #760 -: Декември 04, 2015, 11:56:37 am »
Злати, тук има няколко момичета, които докато не ги видя обебени, няма да напускам форума  :lol: Ти си начело, заедно със Зайчето, Теди и Лили.... Да си знаете....
Не че искам да напускам форума, но покрай работата, знае ли се дали ще имам толкова време...

фрея, честито ви сърчице  :heartbeat:

Смайли  :bighug:
*
« Отговор #761 -: Декември 04, 2015, 12:50:14 pm »
....
Не че искам да напускам форума, но покрай работата, знае ли се дали ще имам толкова време...
ще имаш, ще имаш  :D

При нас днес временцето е прекрасно слънчево  :), желая хубав ден на всички  :)!
Хайде, петък по обед е - вече е време за почивка :D

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #762 -: Декември 04, 2015, 14:03:14 pm »
аз, мога цял ден да не ям, просто защото не ми се занимава с приготвянето, често минавам само с филийка и салата или първото от хладилника :), добре че са децата та покрай тях напоследък хапвам по-редовно :)
Ами личи ти  - ама защо не  мога и аз така -аз по всяко  време  все съм гладна и все  ми се яде  :(

Фрея, радвам се  толкова много за  :heartbeat:

Злати, тук има няколко момичета, които докато не ги видя обебени, няма да напускам форума
Я по -добре изчакай  и  да повторят   с о-бебването:) 

Хубав ден ,момичета !!!

*
« Отговор #763 -: Декември 04, 2015, 18:01:46 pm »
Благодаря ви! На всички!
 :bighug:
И да не чувам, че някой някъде щял да ходи (Смайли!...). Аз и след Третото обещавам да досаждам :oops:. А докато не стигна до Nо: 3, никакво отказване! Та, аз и име съм Й измислила... :lol:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #764 -: Декември 05, 2015, 06:08:47 am »
Добро утро  :D
Днес отлитаме за Рим. Пак ще наминавам да ви виждам и от там.
Хубав ден!

*
« Отговор #765 -: Декември 05, 2015, 07:28:13 am »
Приятно прекарване в Рим! Много ми е на сърцето цяла Италия :)
*
« Отговор #766 -: Декември 05, 2015, 07:28:45 am »
Добро утро и от мен.
Поздрави на Папата от нас. :D
Лек път ви пожелавам.
Аз обаче съм на работа от 6:30.
Пих кафе,макар че го бях спряла,но с тея смени си позволявам по едно на ден. :oops:
*
« Отговор #767 -: Декември 05, 2015, 08:27:24 am »
Добро утро! Значи ,утре да очакваме едно истинско италианско еспресо!!!! :D Супер! Зайо,приятно прекарване във "вечния град" и ....умната! :lol: По работа ли или на разходка?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #768 -: Декември 05, 2015, 08:55:35 am »
Злати, тук има няколко момичета, които докато не ги видя обебени, няма да напускам форума  :lol: Ти си начело, заедно със Зайчето, Теди и Лили.... Да си знаете....
Ще си знаем. Благодаря ти, Смайли! И аз чакам обебването ти отново и не те пускам никъде да ходиш. :P
Добро утро на Света Сава(Савинден). Честито на имениците! Да сте живи и здрави.
Зайче, лек път и благодаря за кафенцето! И чакам закуската от Пешето.. :hungry:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #769 -: Декември 05, 2015, 09:27:44 am »
Честит празник на празнуващите имен ден! Живи и здрави бъдете!

Благодаря ви за хубавите пожелания! На разходка ще сме, с ММ. През януари ходих служебно, той не поиска да дойде с мен, защото тъкмо ни беше напуснало кученцето (сега е във вечните ловни полета и тича и размята уши), та се бях зарекла пак да отида, но с ММ. Той е спец по история, също и римска, така че си имам екскурзовод. И папата ще си е там, през януари беше отишъл в Шри Ланка, та не го видях. Но ще му предам поздравите.

До скоро!
*
« Отговор #770 -: Декември 05, 2015, 10:40:19 am »
Зайче, чудесно е, че ще си имаш екскурзовод. Много приятни емоции ви пожелавам!
Малко инфо за днешният празник-
Направете мекици на Св. Сава: Днес не пипайте остро, лоша поличба е за цяла година напред!
И тъй като Пешето още я няма ви поднасям мекици за празника.

p.s. Снимката не е моя. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #771 -: Декември 05, 2015, 11:32:51 am »
Той е спец по история, също и римска, така че си имам екскурзовод. И папата ще си е там, през януари беше отишъл в Шри Ланка, та не го видях. Но ще му предам поздравите.

До скоро!

Е сега вече позеленях от яд :)
Съжалявам за кучето!
*
« Отговор #772 -: Декември 05, 2015, 14:15:55 pm »
Добър ден в събота.
Чак сега се включвам, че сутринта се събудих със зверско главоболие и едва сега го укротих. Не знам какво беше това нещо, от много време не ми се беше случвало :?

Зай, невероятни преживявания ви пожелавам. Много хубави спомени да си донесете. Аз също мечтая да се разходим до Италия (слабост ми е), но Бог знае кога ще се случи. До тогава вероятно съвсем ще съм забравила италианския :lol:

Честит празник на всички празнуващи! Здрави да сте!

Хубава събота!
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #773 -: Декември 05, 2015, 14:45:28 pm »
Ехеееееееееееее Теди.... Изобщо не съм знаела, че на свети Сава се правят мекички,
а моята девойка от една седмица ме моли, та тази сутрин без да знам съм изпълнила обичая!

Зайко, чудно да си прекарате, на време да случите и екскурзовода добре да се представи :)
На кученце, светла му памет!

Злате, аз ходих на очен, защото имах подобен проблем последно време
и ми смениха очилата за работа! Все извън света съм, от късогледа съм станала далекогледа,
и очилата повече са ми пречили и според лекарката и причина за често главоболие!
Бързо да минава :)

Фрея:smiley_abxb: шалялаяля....

Приятни събота и неделя на всички, аз макар и с гнойна ангина ще водя моята малка танцьорка на Коледен концерт на читалище Витоша, цял ден репетира и тренира  :cheerleader: !
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #774 -: Декември 05, 2015, 18:51:12 pm »
Добър вечер!
Днес пропуснах да сервирам закуска, понеже сме сами с малката. А от 10 сутринта бяхме канени на сутрешно матине в училището, което избрах. После се помотахме, обядвахме, спахме, правихме кукерска маска и ..... то дойде време за :

Лека вечер!
*
« Отговор #775 -: Декември 05, 2015, 21:44:33 pm »
Мише, аз преди година (или малко повече) бях на очен, защото от време на време ми мъглееше (а и преди години, като дете съм носила очила). Прегледа ме много обстойно (уж) и каза, че има отклонения - на едното +0.5, на другото +0.75 (или нещо такова), но препоръча да не се слагат очила (освен, ако не намирам състоянието си за нетърпимо и пречещо ми), защото при тези малки разлики диоптър по-скоро би навредил, отколкото да помогне. Обясни ми за свикването на окото, мързела, който развива и т.н. Препоръча ми разни упражнения, с които очите да си почиват и така (не съм много редовна с тях, де). Може обаче да си помисля за още една консултация, макар че аз смятам, че проблемът ми идва от моментни колебания в кръвното заради нерви, напрежения, стрес и т.н., които напоследък не ми липсват. Ама, щом боли, значи сме живи :lol:
“Sad birds still sing.”
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #776 -: Декември 05, 2015, 22:54:14 pm »
Ха, за очният доктор да ви кажа, тя лекарка беше де. Та аз имам лениво ляво око - яко ми е мъгла с него, ама наистина мъгла. На дясното носех +2.5, но с възрастта намаля до +0.50. И аз за толкова малко не ползвах често очила за четене. Да обаче нещо взеха да ми стават къси ръцете  :lol: Усетих, че не фокусирам добре и светкавично както си трябва. Та отидох на преглед, тества ме жената, гледа, гледа и накрая ужасно притеснена кърши ръце и „хък, мък, ама той терминът е такъв, ама ... Викам ѝ „ако става дума за старческо далекогледство, спокойно. И терми знам и възрастта си знам“. Та така с пустото далекогледство - тъкмо израснеш детското и има-няма 30 години оп - старческо. :lol:
Но пък жената ме успокои, че над 40 се очаквало.
*
« Отговор #777 -: Декември 05, 2015, 23:00:49 pm »
И ква стана тя сега? Късогледите да се радваме  :lol: На мен пък нещо ми се увеличава астигматизмът, та и аз ще ходя, че много се шашкам като пътуваме, често карат срещу нас тия хора  :lol:
*
« Отговор #778 -: Декември 05, 2015, 23:12:23 pm »
Аз по светло от прозореца, на километър разстояние мога да видя регистрационния номер на колите. Книга като чета, пак не забелязвам проблем (освен, че все по-често ми се доспива :lol:). Обаче, като е по-затъмнено и особено ако са някакви светещи надписи (и светофари), така ми размазва... Добре, че съм от тия, дето стоят на дясната седалка в колата.
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #779 -: Декември 05, 2015, 23:20:02 pm »
М-и, не знам дали е за радост. Майка ми е с два чифта очила.
Ако се коригира едното с другото, и аз ще намажа.