Добър ден!
Аз се измъкнах изпод завивките преди малко, защото тази сутрин успях да си легна в 4ч
(Партита, какво да ги правиш...)
Коледното парти на "Зачатие" за мен беше притеснение (имаше го малко), емоция, очакване, случване и удовлетворение. Случи се много естествено, весело и като за първи път успях някак да се ориентирам в обстановката. Не знам дали правилната дума е "запознах се" с толкова много момичета, тъй като още като влезнахме с ММ почти всички знаеха коя съм
. Той и днес още се чуди как е възможно, а на мен много мило ми стана. Благодаря, момичета (
StefiZ, Jam, Peshek, rumyanau, Mishanta, marsi, Little_Rabbit,... все ще пропусна някой, не е нарочно). Специални благодарности на
magi_st, без настойчивостта на която, едва ли щях да преживея всичко това.
Аз също си имам награда от томболата - глинен Снежко за оцветяване. Даже нахално разгледах този, който се падна на
Зай (оцветен и светещ), за да му направя брат-близнак
. Успях "основно" да намачкам Тео на
Руми и Прелестите на
Марси, защото останалата част от Превъзходствата "мачкаха" едни държаливи аниматори в другата зала.
Със сигурност това беше първото, но не и последното ми "запознанство" с вас. Много ще се радвам и чакам следващи срещи с толкова усмихнати, спокойни, щастливи, истински и "мои" си хора. Благодаря ви от сърце за "първата" емоция.
Злати ,благодаря ти! Чакам и на теб да сложим такава
м-и, обещала съм (вече на прекалено много хора), така че няма измъкване. Аз, с цялата си наглост, се надявам поне на три лентички с "еднаква насоченост"
Спокойна неделя!