0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 8
« Отговор #940 -: Ноември 11, 2016, 12:20:17 pm »
Здравейте :)
Влизам с лоши новини - дойде ми и ЧХГ-то е 3.78 . Спирам всичко, но здраве да е! Имам си Стаси - да ми е жив и здрав :)
Благодаря на всички за палците - отпускайте ги вече! :wink:
« Отговор #941 -: Ноември 11, 2016, 12:50:58 pm »
Здравейте момичета искам да попитам и вас виждате ли 2ра чертичка в снимката или аз полудявям :D 8O благодаря ви предварително
*
« Отговор #942 -: Ноември 11, 2016, 14:53:34 pm »
Пете  :bighug:

Насето, аз втора черта не виждам, съжалявам.

« Отговор #943 -: Ноември 11, 2016, 17:40:09 pm »
Еее Пете много съжалявам.... :(

И аз не виждам да има втора чертичка :?
« Отговор #944 -: Ноември 11, 2016, 21:16:38 pm »
 :(Петя,съжалявам  :balk_134:
Да ти е живо и здраво детенцето,но защо се отказваш?
Насе и аз не виждам чертичка,направи утре сутрин още един и дай да видим.Стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers:
Дами,и при мен май нищо не е станало :?
Имам симптоми,обаче са си напълно за цикъл,а се надявах наистина.
Все така съм,надявам се много и три, четири дена преди да ми дойде,вече всяка надежда се изпарява. :balk_144:
*
« Отговор #945 -: Ноември 12, 2016, 22:25:49 pm »
Петя 😞 Съжалявам. Всичко ти вървеше добре, и сега това :( Гадна работа :(
 :bighug:

Насе , аз не виждам 2рата .... :balk_77:

Ели , стегни се де ! Докато го няма червеното зло ...имаш шанс  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Марси , благодаря ти  osi_9
Трябва да го хванем това яйце вече  :eggsperm:

Агапула,  при теб нещо ...тест ? С две чертички ?  :bfp1: osi_10
« Отговор #946 -: Ноември 13, 2016, 09:36:17 am »
Привет. Нова съм тук. Преди 6 години направих аборт с вакуум. Случайно забременях, въпреки, че се пазихме. Направих го в клиника Селена в Пловдив. Нямах проблеми. До 10 ден спря кръвотечението, след около две години имах рана на шийката, не знам от това ли е, но с лекарство ми я мазаха и мина. Ходя на гинеколог редовно, там всичко е наред.
Правихме първи опит за бебе, уж имах положителен тест за овулация, но все още нямам симптоми за бременност и не вярвам някак, че ще стане. Трябва да ми дойде цикъла след 9 дни. Само леко ме наболяват гърдите, но те и преди цикъл си ме болят. Много се притеснявам от аборта да не стане така, че да не мога да забременея :( Моля дайте ми съвет, много се притеснявам.
« Отговор #947 -: Ноември 13, 2016, 11:17:33 am »
Петя 😞 Съжалявам. Всичко ти вървеше добре, и сега това :( Гадна работа :(
 :bighug:

Насе , аз не виждам 2рата .... :balk_77:

Ели , стегни се де ! Докато го няма червеното зло ...имаш шанс  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Марси , благодаря ти  osi_9
Трябва да го хванем това яйце вече  :eggsperm:

Агапула,  при теб нещо ...тест ? С две чертички ?  :bfp1: osi_10

Агапулата :) е в пълен хаос :) нямам цикъл, нито пък някакви симптоми, мен по-принцип никога не ме боли  нещо когато ще ми идва и сега е така. Решила съм утре да направя кръвен тест, въпреки че всички знаете какъв неприятен момент е това. Страха от едната черта сякаш вече е по-голям от нетърпението за правене на тест. Всеки ден ставам и се гледам, търся си тъмни  ореоли, черта на корема, болки в кръста - няма и няма.  Повтарям се но пак ще го кажа, при днешната медицина дори и този месец да не е станало нашето бебе, то ще дойде и рано или  късно мечтата ми да бъда майка ще се случи. Това сигурна съм трябва да важи за всички ни тук. Поздрави момичета и искам да ви кажа, че всяка сутрин след проверката на тялото ми, отварям този  форум и сте първите които носите усмивка на лицето ми с интереса си към всеки случай и с позитивността си. Още веднъж едно голямо  БЛАГОДАРЯ!

Доброто е по-силно от злото!
*
« Отговор #948 -: Ноември 13, 2016, 12:59:10 pm »
Здравейте и от мен :)
naseto, направи ли тест? Успех :)
Елица84, докато лелката не дойде - шанс има :) Успех :)
pepita45, Успех и на теб :)
agapula, кръвният тест ще покаже! Успех :)
Момичета, благодаря отново че ме мислите  :P
Не съм се отказала, в никакъв случай! Живота продължава - всичко ще се подреди и ще стане! :)
Лека и приятна неделя :)
*
« Отговор #949 -: Ноември 13, 2016, 13:57:56 pm »
Пепита, на колко си години? Ако абортът е направен в клиника и професионално, не би следвало да имаш проблеми. От колко време опитвате сега? Недей да се самообвиняваш! Взела си решение, което е било правилно за момента, в който е било взето. Сега трябва да гледаш напред.

*
« Отговор #950 -: Ноември 14, 2016, 08:54:29 am »
Привет дами, как сте?Какво си правихте почивните дни?Аз съм особено несериозна и забравих да си взема тестове за овулация, та тоя месец ще го караме на любов :)
Ох сърцето ми се е свило, но януари записвам час за клиниката.Искам да е новата година.Тази ми беше много тежка и искам да заминава и вече да мисля за хубави неща.

« Отговор #951 -: Ноември 14, 2016, 10:11:14 am »
Привет,милички.Да дам отчет и аз.Утре не чакам лелката,обаче ми е много напрегнато,корема ми е поддут,изнервено ми е.Температурата ми падна,така че тотално надеждата умря :(
Мисля,че е крайно време да предприемем изследвания.Вече знаем, че овулирам добре.Според мен трябва да направим спермограма и елементарните неща.Защо докторката ме бави :x :x
Явно нещо има,нещо не е наред. :balk_160:
Нали точно за това отидох в клиника,за да ми обърнат внимание.....
На всичкото отгоре тя не ми даде час.Сега трябва да чакам за час още един месец.
 :DОбщо взето сигурно усетихте, че съм тенджера под налягане в момента, нали?
*
« Отговор #952 -: Ноември 14, 2016, 10:57:21 am »
Ели, непременно направете СГ, може и без час при лекарката.Аз записах час за Сг на моя мъж и той отиде там като спазваше всички изисквания, без секс между 3-5 дни.После отидох да взема резултатите и когато бях на преглед просто ги занесох.Ти в коя клиника си?

« Отговор #953 -: Ноември 14, 2016, 19:22:20 pm »
Маги,записах час в New life с надеждата там да започнем изследванията.Проследихме цикъла,фоликулите,овулацията.На последния преглед преди 10 дни, докторката каза 'хайде дано си бременна,ако закъснее тест'
Попитах час няма ли да ми даде,ако ми дойде, каза тръгвай,няма да мислиш за това.
Офффф...... :balk_134:
Сега трябва да званя пак,но нов час има чак за след месец.Готова съм да направя всички изследвания, от вас имам достатъчно информация,но за какво ме размотават :(
« Отговор #954 -: Ноември 14, 2016, 20:06:30 pm »
Пепита, на колко си години? Ако абортът е направен в клиника и професионално, не би следвало да имаш проблеми. От колко време опитвате сега? Недей да се самообвиняваш! Взела си решение, което е било правилно за момента, в който е било взето. Сега трябва да гледаш напред.

На 28 съм. Правен е в най - добрата клиника уж. Правим опити от този месец.
Не знам защо не става, уж имах овулация, а цикъла ми дойде.
*
« Отговор #955 -: Ноември 15, 2016, 08:44:32 am »
Пепита, правите опити от един месец и така си се ошашкала, спокойно момиче.Възможно е плувците да не са били добри, да сте изпуснали момента има много варианти.Не се шашкай излишно.

Ели, не знам защо така ти е казала лекарката.Аз съм чувала само хубави неща за Ню Лайф.Направо звъни и записвай час за СГ.Вярно е, че много време се разтягат излседванията и всичко, но така е.Аз някак свикнах да тичам от месец на месец.Е бях свикнала сега наново.

Айде да ви метна едно кафе, аз не можах да спя и сега едва гледам.

« Отговор #956 -: Ноември 15, 2016, 09:48:22 am »
Пепита,

Няма смисъл да се паникьосваш от 1 месец опити. Според медицината шансът за зачеване в рамките на един отделен месец, при положение, че всичко е ок и при двамата партньори е едва около 25-30 %. А има и много фактори, които могат да намалят вероятността - от сорта на намалено качество на яйцеклетките или сперматозоидите, неблагоприятна киселинност на средата заради инфекция, хормонален дисбаланс и тн. А може просто да не сте уцелили овулацията.

Ако все още не си го направила, консултирай се с гинеколог, който ще прецени какви основни подготвителни изследвания да ти направи - хормони и проследяване на овулация, микробиология плюс хламидии, тест за проходимост на тръбите, спермограма на партньора и тн. При отлични изследвания и на двамата партньора се правят интензивни опити поне 6 поредни месеца или дори година в зависимост от възрастта на двойката преди да започнат по-специализирани изследвания и търсене на фактори, които могат да попречат, за да се предприемат мерки. Горе главата и успех!

Стискаме палци на всички в темата скоро да видят положителен тест!
« Последна редакция: Ноември 15, 2016, 09:57:41 am от Mirracles »
*
« Отговор #957 -: Ноември 15, 2016, 10:17:21 am »
Пепита, преди да започнеш да се притесняваш, имаш още 11 месеца. Млада си. Имате време. Можеш да си вземеш тестове за овулация или да си следиш температурата. И спокойно засега!

Успех на всички момичета тук!

« Отговор #958 -: Ноември 15, 2016, 19:48:34 pm »
Благодаря на всички, които ми писаха и се отзоваха. Дадохте ми надежда и кураж. Заради този скапан аборт все си мисля, че съм недъгава и няма да мога да забременея, защото съм извършила нещо грозно с тялото си и детето си и не заслужавам :(
Надявам се да можем скоро всички тук да се похвалим. Ще ви следя.
*
« Отговор #959 -: Ноември 15, 2016, 21:13:27 pm »
Ще забременееш, не си недъгаво същество,а жив човек, , понякога има и такива моменти, недей да се чувстваш зле може би така е било по добре, а върви смело напред , там някъде е твоята мечта. Една раничка се следи, и е било грешка ако си я третирала без колпоскопия и цитонамазака, който са задължителни. По никакъв начин не си си навредила с един аборт, и не бива да се чувстваш едва ли не изрод , напротив едно нещо понякога ни прави по силни.