Аз сега наваксвам и чета какво сте изписали напоследък , че бяхме в почивка и с малкия се занимавахме много хубаво един с друг и " не съм бляла в таблета " , както казвам на баща му и го повтаря и Калоян
...-заведения с хубав детски кът - никога не са "просто кафене", а задълже са ресторанти. И.... ама както и да го въртя - това са 1500лв. за един детски РД с всите екстри и без подаръците на Дани от нас.
Добре , де защо трябва в ресторант ?
Няма ли в Стара Загора детски кът с аниматори ?
Целта е да се забавляват децата и досега в детски кът винаги сме били на весел и забавен празник за децата .
За родителите , придружаващи децата , има масички да седнат - с някаква почерпка - кетъринг от заведението или разрешават да си внесеш каквото искаш за хапване .
Сумата за заплащане е пакетна цена за до определен брой деца или се заплаща за всяко дете , включвайки храната и отделно такса за детския кът . Сумите се въртят около 200 лева сумарно .
А за завършването на детската градина - специален празник на скъпо място е голяма тъпотия и според мен . Виж ако децата са задружни и искат да поиграят и се повеселят заедно , няма лошо - но може да се организира по по- хубав способ.
За влизането в детските градини - преди някъде 15-20 години , когато съм вземала или водила племенницата ми , се събувахме във фоайето до входната врата и по чорапи се качвахме до стаята .
Сега - по настоящем при нас има калцуни в един кош до входната врата , но почти никой не ги ползва . Влизаме в съблекалнята - тя е отделна стая до тяхната и там често самите ние каляме и мокрим , преобуват се децата ... Не е хигиенично , но и не виждам как да ги пуснем сами до шкафчетата - то пак ще внесат мръсотия.
В старата ни детска градина , по едно време имаха настояване , да си вземат пантофките всяка вечер с нас и сутрин да си ги носим и да се преобуват на входната врата . Ама хигиенично е ок , но пък значеше редовно да си ги забравяме .
mimi26 , поздравления за успеха на малкия математик , и на брат му разбира се
, и на майка им за заслугите
Искам да им положа сега здрава основа, на която да стъпят занапред и да ги науча да учат и да мислят сами и да бъдат внимателни ...
Браво.