Аз да си призная единствено за физическото възстановяване съм малко притеснена, предвид задържаните фоликули, които можело да отнеме и повече от един цикъл да се изчистят. И предвид това, че вече трета седмица не мога до край да преборя симптомите на бронхита и се налага да вземам медикаментите, предписани от пулмуложката. Иначе психически изобщо не усещам да имам нужда от някакво възстановяване. Яд ме е, че така се получи, но приемам, че това е било просто мал шанс и толкова. Разбирам напълно, че и да "бързам" няма как да променя обстоятелствата, ще трябва да изчакам организмът ми да се възстанови, независимо колко ще отнеме това. Защото с бързане пък може да се пропилеят шансовете за успех на следваща процедура. Веднъж трябва да се изчистят хормоните от стимулацията, а и после след противозачатъчните трябва да мине поне месец със спонтанен цикъл, за да не повлияят отрицателно на стимулацията. Док каза, че се усеща остатъчния им ефект при нова стимулация, ако няма почивка. Е, искаше ми се да е възможно междувременно да пробваме сами, но при тези обстоятелства дори и да не пиех противозачатъчни, задържаните фоликули щяха да пречат на евентуална овулация. Така че ще пробвам когато е възможно и докато все още има варианти предвид възрастта ми. Дано опитите ни доведат до скорошен успех!