july13, писахме си на лични, позволявам си да ти пиша и тук. Напълно съм съгласна с написаното от момичетата - това се опитах да ти кажа и аз, но малко по-деликатно. Не се хващай само за един параметър и това как са процедирали при други от нас. Аз също бях с АМХ 0,250 единици, но със запазени стойности на ФСХ, овулация, цикъл и качество на яйцеклетките. Опитах се да ти обясня и значението на годините, което в случая никак не е за пренебрегване. Едни от най-добрите лекари са те консултирали и са на едно мнение. Колкото и трудно да изглежда приемането на реалността сега, важно за теб и партньора ти е трезво да погледнете истината в очите. И да опонираш всеки, който пише тук, и да се тръшкаш, и да обикаляш от кабинет на кабинет, и да съдиш всеки лекар, който няма да се наеме да прави опити с твои яйцеклетки, няма да реши проблема, а по-скоро би го задълбочил откъм фактор време. Донорската яйцеклетка и осиновяването не означават "чуждо дете" - това е шанс да имаш своя рожба, която да отгледаш и дариш с любовта си.
Каквото и решение да вземеш и по който и път да тръгнеш, от сърце ти желая много късмет и успех.