0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, приятели,

Асоциацията на фенклубове на чуждестранни отбори (http://abfc.bg/) организира благотворителен футболен турнир в полза на Зачатие. Турнирът ще се проведе тази събота и неделя (9-10 април), РД спорт, Минно-геоложки университет, София. Официалното откриване е в събота 13:30 ч., закриването в неделя около 15 ч. Вижте и програмата за мачовете.

Момчетата от асоциацията на фенклубовете са много старателни и вече са събрали значителна сума за нас. Елате да ги подкрепим и да им благодарим от сърце за добрината и отзивчивостта. И да се повеселим, естествено :)

La vita è bella
*
Супер сте!!!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Страхотен жест! :D
Сигурна съм, че ще бъде изключително забавно и зареждащо. :)
*
Браво на момчетата! Жалко, че не съм в София.

*
За турнира по БТВ "Преди обед"
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/futbol-s-kauza.html

La vita è bella
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Руми:flower:, респект към теб и момчето ти, да застанете с лицата си в живо предаване!
Бяхте великолепни! Очите ти грееха, интелект и мотивация! Браво!
Казахте всичко, което трябваше да се каже и бяхте страхотни, ще те прегърна на живо след има-няма два часа  :lol:
Името на Зачатие се каза поне 10 пътииии, ЮПИИИИИИ!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Руми, гледах ви 💖💖💖 Страхотни сте! Поздравления за инициативата на момчетата!

Всеки миг е още един шанс...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Прекрасно е, че има хора, които се ангажират с кауза като нашата, независимо, че не са лично засегнати. Това ми дава сили да продължавам напред и осмисля труда ми. :)

Руми, сега ще го изгледам. Моля ви, споделете го в другите медии, на фейсбук страниците си и т.н.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Я един доброволец с фейсбук и администраторски права на страницата ни да пусне този текст, моля  :D

Асоциацията на фенклубове на чуждестранни отбори (http://abfc.bg/) организира благотворителен футболен турнир в полза на Сдружение „Зачатие“. Турнирът ще се проведе тази събота и неделя (9-10 април), РД спорт, Минно-геоложки университет, София. Официалното откриване е в събота 13:30 ч., закриването в неделя около 15 ч.
Момчетата от асоциацията на фенклубовете са много старателни и вече са събрали значителна сума за нас. Нека да ги подкрепим и да им благодарим от сърце за добрината и отзивчивостта. И да се повеселим, естествено.
За турнира по БТВ "Преди обед"
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/futbol-s-kauza.html
За първи път през 12-те години от както съществува Сдружение „Зачатие“ някой се ангажира в такъв мащаб с кауза като нашата, независимо, че не са лично засегнати.
Респект, момчета!

Аз довечера ще си го сложа и на моята стена, че на работа нямам, а през телефона дорде го напиша ще се съмне :lol:

*
Стеф, с Маги и мармота тъкмо го мъдрим по скайп.
Пуснато е във ФБ.  :)
« Последна редакция: Април 07, 2016, 15:03:03 pm от blue_sky »

*
Да са беше обадила ли?Хахаха а аз се потя да мисля!

*
Благодарско, нашервах всичко и аз :lol:
*
Прегръдка, Руми, и поздрави за Стоян!  :)
Чудесно участие на сем. Узунови в "Преди обед"!  :)

Още една публикация за събитието   http://www.sportal.bg/news.php?news=598449
Част от изказването на Иван Иванов, председател на организацията и на фен клуба на Интер: "Каузата ни тази пролет е посветена на двойките с репродуктивни проблеми, като всички събрани средства ще бъдат дарени на сдружение „Зачатие“ (www.zachatie.org). Искаме да покажем на обществото, че страстта към футбола може да върви ръка за ръка и в дух на солидарност, подкрепа и най-вече благотворителност, без дрязги и противопоставяне“.

Огромна благодарност към момчетата от Асоциацията на фенклубове на чуждестранни отбори!  :)

Приканваме всички момичета и момчета членове на сдружението, както и всички симпатизанти и потребители на форумите на "Зачатие", да подкрепим с присъствието си благотворителния турнир!  :)
Нека, който има възможност да дойде в събота, мачовете започват в 9.00ч., официалното откриване е в 13.30ч.
Ще се проведе на игрищата на „РД Спорт“, в двора на Минно-геоложкия университет, за ориентир: снимка на спортния комплекс и карта.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Руми, днес ти си моят герой. :) Искам да кажа, че и двамата със съпруга ти имате много приятно присъствие пред камера. Предлагам по-често да се показвате от името на Зачатие. :)

Нещо, което ми направи впечатление, е че тези хора не знаят какво става със събраните суми от предходни години и за какво се изразходват. Ние никога не прекъсваме връзка с нашите дарители и намираме начин да ги държим в течение и да им благодарим по подходящ начин. Да не пропуснем и тук да постъпим така. Още повече, човек се стимулира допълнително, когато знае конкретно за какво добро са послужили средствата.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Да, и на мен ми направи впечатление това им изказване, та си мислех, ако решим на ДРЗ да изтеглим ваучерите, защото няма смисъл да се бавим, задължително след това ще им опишем подробно всичко :)
*

La vita è bella
*
Румче:heartbeat:

Аз не обещавам, но ще се опитам да посетя събитието в събота преди обяд. Големият ми кръщелник ще ни бъде на гости, а той (като всяко момче на 13 год.) обича футбола и предполагам, ще му бъде интересно :)
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
Супер, Злате
И Марси ще ходи в събота. Ние ще успеем чак в неделя.

La vita è bella
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Чудесно Злати, дано успеете :)

Момичета, нека който има възможност отиде на турнира, много е важно ...
Мишоците не са в София и аз отивам да ги прибера в събота и ще се върнем в неделя  :oops:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Браво на момчетата!

Руми, преди малко ви гледах, представихте се чудесно  :P Поздравления!