marsi , последните снимки , които показваш ,са уникални!!!
stoeka71 , нали знаеш , че служители в тези институции се държат така сякаш са там не в услуга на гражданите , а ние сме им длъжни с нещо - разбирам ядосването и нервите , които си изхабила .
Давай им заветните 2 лева и да си в мир с данъчната система !
За 01.06 да ти кажа и аз нищо не съм видяла още като обявени събития , но не съм се и интересувала , понеже моят юнак е на детска градина и ще ходят на екскурзия този ден , а като го взема мислех някъде да отидем на разходка с подарък .
Около Флората миналата година имаше паркирани пожарна , полицейска кола и мотор и децата можеха да се катерят , пипат и играят по тях , пускаха сирените сами - беше голяма атракция . Също да се снимат с дежурните полицаи и пожарникари и пипат екипировката и оборудването .
След , което имаше концерт - но след 17 ч,. и забавления вътре - рисуване на децата , рекламни мостри , брошури и книжки на разни фирми .
Видях , че за тази година има планирана изложба на детски картини на Флората с базар -ама това едва ли ще е интересно на Мария .
Предполагам пак на Флората ще има някакви мероприятия .
Кукления театър няма обявен афиш дали няма да има представление - обикновено са от 11 ч -не знам дали ще й е интересно .
Това е по- късно :
1 юни, 18. 30 часа, Открита сцена „Охлюва” – Бургас
АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА
Мюзикъл за деца от Александър Йосифов
Дано времето е хубаво - разходете се из морската , купи й сладолед и балон и ще е щастлива
- и ако това е първия й сладолед - непременно снимай ! Наскоро гледах клипа как Калоян яде за първи път сладолед - такова облизване , такава наслада изпитва .