0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 14
« Отговор #200 -: Май 26, 2016, 08:21:57 am »
Добро утро!
През прозореца наистина изглежда добро - грее слънце и не духа - какво повече му трябва на човек  :lol:
Кафе имаме , благодаря Зайко, ето и закуската:

Лек и слънчев четвъртък ни желая!
*
« Отговор #201 -: Май 26, 2016, 08:53:29 am »
Добро утро!
Заради закъснението, сварвам и закуска :lol:
Тук сутринта беше облачно при нас(и още е), но слънцето все по-напористо пробива.

Хубав и топъл четвъртък!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #202 -: Май 26, 2016, 09:15:50 am »
Добро утро! 
Чудесни са кафенцето и закуската :)
При нас отново е мрачно и студено днес.

Онзиден излязохме на разходка в близката горичка, за радост беше слънчево през целия ден, а децата издържаха около 3 часа преход  :), смятахме да ги носим като се изморят, но не се наложи.

*
« Отговор #203 -: Май 26, 2016, 09:17:26 am »
 :)

*
« Отговор #204 -: Май 26, 2016, 09:31:30 am »
Браво на момичетата! :)
А снимките ти са разкошни... :D
*
« Отговор #205 -: Май 26, 2016, 09:32:45 am »
Великолепни снимки, Марси!
Целувки на марсианчетата :P
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #206 -: Май 26, 2016, 16:29:36 pm »
Моля, мамите и тати Рачо от Бургас да кажат ще имали някакви изяви за деня на детето в Бургас.
Аз ли не съм в час, но обърнах нета и осврн новини как на 1 юни ае открива официално сезона на плажа друго не видях. А да и за света Анастасия. Нещо друго преди обед или по обяд и къде?
Налага ми се в сряда да бъда в Бургас, поне детето да види нещо. Така съм набрала на НАП, че сигурно гръмотевици ще има в сряда да знаете. Платих си в срок данъците, декларация я срок, всичко ОК и хоп, ще ме дават на съдия изпълнител. Ха сега, звъня в НАП информация не мога да получа по телефона, имала съм задължения и точка, от къде защо, какво не казват. След поредният телефонен разговор, един служител се смили и каза, че съм имала някаква лихва от някакъв фиш на КАТ за 1.23 лв.!!!!!!  И съответно сега като съм си платила данъщите първо покриват тази сума и данъка излиза неплатен. Та така, човекът излезе разбран, в сряда ще се видим да ми напише акт със забележка и ще си платя въпросните няма и два лева.  Бясна съм!
« Отговор #207 -: Май 27, 2016, 06:32:30 am »
Добро утро, раздумковци  :D
Марси, целувки на момичетата! И пак красиви снимки!!!
Стоека, не се ядосвай, данъчните са такива - гледат да измъкнат пари от дребните риби, а онези с милионите не ги закачат... И аз имах подобна случка преди година или две, пак за лев и нещо.
Рачо, за Рим ще пътувам. Пак.

Да напомня, че днес е петък  :D
Хубав ден!

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #208 -: Май 27, 2016, 09:19:50 am »
Добро утро!
Зайко, грабвам си кафе, че много имам нужда. Станах в 5, тъй де, събуди ме дребната. Оказа се че и днес ще си е в къщи, а на мама ѝ се спиии ... Но няма сън - правих закуска, сега и тук ще предложа, то поне е лесно  :lol:

Работещите, не забравяйте, че е петък днес!

Лек,слънчев и топъл ден)
*
« Отговор #209 -: Май 27, 2016, 10:26:05 am »
Добър ден.
Засега се очертава слънчев ден, дано да е такъв, че вчера се изсипа един тон вода от небето.
Кафето и закуската отново са прекрасни! Благодаря ви, дами!
Марси, и аз да похваля снимките ти. Много са хубави, особено малките марсианчета. :D
Желая хубав последен работен ден на работещите.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #210 -: Май 27, 2016, 11:01:55 am »
Добър ден! Включвам се към прекрасния "брънч" :?. Нямах възможност сутринта.... За сега при нас е "шарено" и се надявам да не вали. Ние, обаче,сме късметлии-минаваме метър с тези проливни дъждове. :) Стоека,намеря ли нещо,веднага ще пиша. Все ще има планирано от общината. Ти не можеше ли в Несебър НАП да си го решиш въпроса? Или там няма? Не ги знам как са районирани!! :(
Зайо,пак чудесна дестинация... Хубаво да си прекарате.
Марси,направо си уникална! :D Завиждам им на марсианчетата ,че растат в тази обстановка...Да са здрави!
Не се преработвайте,че имате и шефове.... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #211 -: Май 27, 2016, 13:20:21 pm »
marsi  , последните  снимки , които показваш  ,са уникални!!! 

stoeka71 , нали знаеш , че служители в  тези институции се държат така сякаш са там не в услуга на гражданите , а ние сме им длъжни с нещо - разбирам ядосването и   нервите , които си изхабила .
Давай им заветните 2 лева и  да си в мир   с  данъчната система !

За  01.06  да ти кажа и аз нищо  не съм видяла  още като обявени събития , но не съм се и интересувала , понеже  моят юнак е на детска градина и ще ходят на екскурзия    този ден , а като го взема мислех някъде да отидем на  разходка с подарък .

Около  Флората миналата година имаше паркирани  пожарна , полицейска кола и мотор и  децата  можеха да се катерят , пипат и играят по тях , пускаха сирените сами  - беше голяма атракция  . Също да се снимат с  дежурните полицаи  и пожарникари  и  пипат екипировката и оборудването .
След , което имаше концерт - но след 17 ч,. и   забавления   вътре  -  рисуване на   децата  , рекламни  мостри , брошури и книжки на разни фирми .

Видях , че  за тази година има планирана   изложба  на детски картини на Флората  с базар -ама това  едва ли ще е интересно на Мария .
Предполагам  пак на Флората ще има някакви мероприятия  .
Кукления театър няма  обявен  афиш   дали няма да има представление - обикновено са от 11 ч  -не знам дали ще й   е интересно .

Това е  по- късно :
1 юни, 18. 30 часа, Открита сцена „Охлюва” – Бургас
АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА
Мюзикъл за деца от Александър Йосифов

Дано времето е хубаво  - разходете се  из морската  , купи й сладолед и балон и   ще е щастлива :)  - и ако това е  първия й сладолед  - непременно снимай   !  Наскоро гледах клипа как Калоян яде за първи път сладолед - такова облизване , такава наслада    изпитва .
« Последна редакция: Май 27, 2016, 13:40:20 pm от nimika »

« Отговор #212 -: Май 28, 2016, 06:14:24 am »
Добро утро, раздумковци  :D
Ще отлитам днес по някое време. Но ще ви навестявам ;)
Хубава събота, милички!

*
« Отговор #213 -: Май 28, 2016, 11:07:21 am »
Добро утро!  :)

Кафенцето е страхотно  :), трудно се събудих тази сутрин и още не мога да се разсъня... ами така е който гледа тенис до късно през нощта  :)

Зайче, хубаво изкарване, ще чакаме снимките  :)

Вчера започна муждународният турнир по художествена гимнастика "Sofia cup", нашите момичета се прадставиха много добре в първия състезателен ден, днес надпреварата продължава (пряко предаване по БНТ HD от 14.00ч.).
Ето и програмата, за който се интересува от този спорт  :)
14:00-16:00 - индивидуално, група Б
16:00 -17:40 - индивидуално, група А
17:45-18:00 - награждаване инд.многобой
18:15-18:45 - ансамбли, група Б
18:45-19:15 - ансамбли, група А
19:15-19:30 - награждаване анс.многобой
Нашата най-добра участничка Невяна Владинова играе от 14:00ч., Катрин Тасева от 15:45, а ансамбълът е в потока от 18:15ч.
Момичетата от ансамбъла се представиха страхотно вчера и засега се нареждат на втора позиция, само на петдесет стотни след руския ансамбъл (който получи твърде висока оценка за не много прецизно изпълнение), дано нашите момичета играят добре и днес, пък класирането....  съдийките все някак ще го подредят  :wink:

А ето и резултатите от българското участие на Ролан Гарос  :), Гришо отпадна още в първи кръг, но Цвети Пиронкова игра страхотно в първите две срещи (срещу състезателки поставени много по-напред от нея) и се класира за осминафиналите. Следващата й среща ще бъде утре, дано продължи така успешно!

Желая хубав ден на всички!  :)

« Отговор #214 -: Май 28, 2016, 15:14:47 pm »
Олее, без малко да изпусна тези две сладки марсиански дупета  :heartbeat: :heartbeat:
Марси, и снимките на мокрите паяжини са уникални!!!

Зайче, ще си взема кафенцето за следобедно :)

Как сте всички?

Ние сме добре. Радваме се на лятото от днес  :P
Днес племенника е на турнир по футбол и му стискаме палци.

Момичета, поздравления за цялата организация за ДРЗ! Не спирам да ви се възхищавам.
Отивам да търся от къде да си сложа лентичка в подписа...
*
« Отговор #215 -: Май 28, 2016, 16:44:30 pm »
....
Отивам да търся от къде да си сложа лентичка в подписа...

Смайли, http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51554.0   :)

*
« Отговор #216 -: Май 29, 2016, 08:30:33 am »
Добро утро! Ей, Зайо липсва и ще си останем без кафе,  :)
Хубава и слънчева неделя желая!

"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #217 -: Май 29, 2016, 09:38:05 am »
Май,май..... :lol: РТФ,добре ,че пое ангажимента с кафето :wink:! И тук слънце,та даже е "жежко" :lol: Хубава неделя и от нас!

Смайлс,ти някъде се губиш,май..... :?
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #218 -: Май 29, 2016, 09:43:12 am »
Добро утро, банда!
Кафето гледам е сервирано (благодаря rtfrtf), остава да сервирам и закуската. И понеже се стопли и слънчо се усмихва, реших, че и вие като мен си мислите за море:

Днес моята мома се събудила преди нас, видяла, че още спим и си пуснала детско по телевизора. Вчера бая поспа и после като ме емна по разходки ... За днес още не се е сетила, но пък времето е разкошно и ще миткосваме пак с нейни приятелки, щото хич не се виждат в градината по цял ден  :lol:

Лека неделя от мен!
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #219 -: Май 30, 2016, 08:21:39 am »
Я, първа се включвам днес. Добро утро и нека е лека и спорна седмицата, в която обещават захлаждане, да му се не знае. Но още ми се ходи на море и затова ви предлагам това:

Аз вчера изоках у фейса, ама да се оплача и тук - косовете ми крадат босилека, дето се мъча да го завъдя на терасата. Ошмулват ми стръкчетата едно по едно гадините. Тази сутрин, докато си пиех кафето на терасата видях как един прелетя, отскубна си едно листо и си замина. Забучих ва една клечка парче алум. фолио, ама не знам дали ще има някакъв ефект.