0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 14
« Отговор #920 -: Септември 19, 2016, 11:19:50 am »
Добър ден на вси„ки.
Днес водих детето на у-ще, пих кафе и сега се прибрах. Трябваше да си взема една бележка и да проверя как стоят нещата със стола.
Фанте, благодаря за кафето и закуската.
На всички ви желая успешна и още топла, кратка седмица!
« Отговор #921 -: Септември 19, 2016, 13:50:45 pm »
Влизам с Хром, но от телефона. Та въпросния аватар горе го виждам, но не ми е активен. Тоест като натисна на него не ми излиза нищо.

П.П.
Оправи се, просто трябвало да завъртя хоризонтално и тогава отваря. Повредата била в моя телевизор ;)
« Последна редакция: Септември 19, 2016, 13:54:44 pm от Нелка »
« Отговор #922 -: Септември 19, 2016, 13:54:11 pm »
Марси, добре че ми го описа, от вчера го търся къде е този аватар  :lol:
Не можах да спя тази нощ и затова сутринта ви пропуснах. Гледам Фантето отменила достойно и мен, и Пешека.
Хубава седмица, милички!
*
« Отговор #923 -: Септември 20, 2016, 08:46:34 am »
Добро  утро, момичета и Рачо!
Тази сутрин аз ще сложа кафето, заповядайте :)

Днес се очертава да е типичното есенно време - хладно и дъждовно :)
Спокоен и приятен вторник!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #924 -: Септември 20, 2016, 09:24:38 am »
Добро утро!  :)

Злате, есенно е и при нас - облачно и доста студено, около десетина градуса е температурата.

Влизам с Хром, но от телефона. Та въпросния аватар горе го виждам, но не ми е активен. Тоест като натисна на него не ми излиза нищо.

П.П.
Оправи се, просто трябвало да завъртя хоризонтално и тогава отваря. Повредата била в моя телевизор ;)
Нелка, благодаря че ме светна  :), от няколко дни се чудя защо не ми излиза аватара на телефона, а то - трябвало да го хоризонтирам  :), аз тази функция за завъртане на екрана я бях изключила и си стоеше постоянно на вертикално положение.

Хубав ден желая на всички!  :)

*
« Отговор #925 -: Септември 20, 2016, 09:54:57 am »
Добро утро.
А при нас не е есенно все още. Има слънце и в момента е 17 градуса - време мечта за сезона.
Злате, лентичката напредва. Всеки път като вляза в темичката я поглеждам и се усмихвам. Задочни поздрави на Оли. :D
Марси, благодаря ти за обяснението за бутонът за функциите. :flower: Вече и аз си намирам Новите отговори на публикациите.
След малко излизам да търся подарък на майка ми за пенсионирането ѝ. Идея си нямам какъв да е, но се надявам да го измисля в движение. :)
Желая ви усмихнат и успешен вторник!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #926 -: Септември 20, 2016, 11:30:40 am »
Добър ден, раздумковци.
Напоследък сменихме графика и сутрин не мога да влизам, „е водя първокласничката, пия кафе, разнасям документи разни ....
Тук времето беше облачно рано сутринта, но сега даже пече. Ама явно и подухва повечко, защото сега се трясна една врата вкъщи. Уж щяло и да превалява, едвам разубедихме ситната да мъкне и чадър  :lol:
Наслаждавайте се на оставащите топли и приятни дни. Лек ден!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #927 -: Септември 20, 2016, 12:42:02 pm »
Zlateto ♡ , прекрасно кафенце  !  Благодаря .

По морето събота  / неделя времето беше прекрасно на морето и май направихме последния плаж  за сезона- (то лятото ние  не ходехме толкова на плаж , колкото сега  )  -макар че знае ли се  - аз все си казвам това е последния и  времето пак е   предразполагащо  . Таткото вади раци и мида , дребния ентусиазиран му помага  .

В  Бургас днес  е приятно топло и прохладно , но далеч от ниските есенни температури , които  се задават .

Миналия ден бяхме на много забавно  представление на фокусник - много   интересно  и весело  ,  аз дори участвах в  магическото повдигане на една маса във въздуха и нейното движение     :)  . Много се смяхме  и забавлявахме , Калоян също беше впечатлен от  изчезване на каката и    оставането й без глава .

За учениците  - леки и безпроблемни още един   ден и  пожелавам пак  хубава почивка   !

« Отговор #928 -: Септември 21, 2016, 06:45:08 am »
Добро утро в сряда, мили раздумковци  :D
Успешен ден!

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #929 -: Септември 21, 2016, 09:21:34 am »
Добро утро, банда!
Днес успях сравнително рано да се прибера и навреме ще ви предложа първата есенна закуска

Тази сутрин си е хладно към студено, но все пак пийнах кафе с една майка. Но трябва да си намерим кафенце, дето да ни е близо, да не е до булеварда, пък и ако може да е на припек  :lol: Още не сме проучили района и не ги знаем подходящите места.
Лек последен работен ден за тази седмица и приятни празници!
*
« Отговор #930 -: Септември 21, 2016, 10:42:33 am »
Добър ден.
Честит да ви е последният работен ден! Да почивате и заради мен.
Спокойна сряда на всички.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #931 -: Септември 21, 2016, 10:59:52 am »
Много красиво есенно кафенце и закуска  :)

Лек последен работен ден и от мен  :)

« Отговор #932 -: Септември 22, 2016, 08:50:23 am »
Добро утро, мили раздумковци  :D
Честит празник на независимостта!

Хубав ден!

*
« Отговор #933 -: Септември 22, 2016, 09:26:07 am »
Ох, че прелестно кафе! Благодаря, Зай :)
Както знаете, есента ми е слабост и тези й цветове направо ме разтапят.
Аз тази сутрин реших да си позволя няколко глътки кафе с много мляко, но нещо пак не ми се нрави вкусът, явно бебето е обявило бойкот до края :D

Вчера не успях да се разпиша, но цял ден бях навън по задачки около Оли. За мое съжаление, от вчера съм с изписан Фраксипарин, заради силно завишен риск от тромбози (излезнаха ми резултатите за тромбофилиите), засега - до края на бременността. Оказа се истинско изпитание да намерим някакви останали количества по аптеките, че нали от известно време има някакъв проблем с разпространението. Абе, ужасТ, ама се справихме някак засега :)

Честит празничен ден на всички! Да е светъл и слънчев!
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #934 -: Септември 22, 2016, 10:10:30 am »
Добро утро в този първи есенен ден!
Зайко, благодаря за тематичното кафе!
Ще пробвам и закуската ми да е подходяща:

Златето, с някой вид 3 в 1 пробвала ли си?

Приятни топли почивни дни!
*
« Отговор #935 -: Септември 22, 2016, 11:41:41 am »
Честит празник и хубав ден, момичета и рачо!

Злати, мисля си, че скоро пак ще ти позволява дребосъчето да си пиеш и ядеш, каквото искаш.

« Отговор #936 -: Септември 23, 2016, 06:15:38 am »
Добро утро, мили раздумковци  :D
Злате, не се насилвай да пиеш кафенце, щом Оли не иска - няма особен смисъл от гл.т. на витамини или нещо друго. Фракси от колко търсиш, да погледнем и ние близките аптеки? Много целувки на тумбачето! Оли е малък герой!

Хубав ден на всички!

*
« Отговор #937 -: Септември 23, 2016, 08:57:27 am »
Привет и от мен!
Дежурните ви поздравяват! Но пък ми беше хубаво като си взех почивката предварително, ;)
А и ретроградният Меркурий свърши!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #938 -: Септември 23, 2016, 10:14:14 am »
Ето ме и мен :)

Пеше, аз кафе със захар (разтворимо пък съвсем) изобщо не пия - никога не съм го харесвала и не знам дали сега бих опитала.
Зай, благодаря за целувките :hug2: Аз не се насилвам за кафето. След трансфера го спрях, защото ми стана неприятно и вкусът му ми беше отвратителен. Сега, на няколко пъти, ми се случва да се опияня от аромата на еспресо и просто реших, че нещата са се върнали по старо му. Казаха ми, че няма проблем да пия по едно кафе сутрин, но се оказа, че на мен все още не ми понася. Основно за малко тонус щях да се възползвам :)
Фракси успяхме да намерим с общи усилия за следващите 2 месеца, така че вече съм доста по-спокойна. Ако по-нататък имам затруднея (силно се надявам, че няма), ще пиша; иначе е от 0,4 мл.
rtfrtf, леко да минава работният ден.

Спокоен петък, раздумковци!
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #939 -: Септември 23, 2016, 11:51:59 am »
Здравейте,сладкодумки! :D Есента дойде и вече ще се включвам по-често тук.Виждам ,че нещата са "под контрол" в темата и това много ме радва. :D Пропуснал съм много хубави моменти,за които мога само аз да съжалявам :?. Смятам да наваксвам,обаче. :wink: Оло и мама са добре,което е най-важното. :D Есента си дойде с пълна сила,макар и малко неочаквано,за мен поне. :( Уж трябваше да задържи "плажно" време поне до началото ха октомври,но при нас си вали по-малко всеки ден и не е много лятно.Сутрин и вечер си е направо студено. :( Все пак слънцето си грее усмихнато и се надявам да имаме едно прекрасно"циганско" лято. :D За море ще мислим следващата година.
Новия сайт е страхотен,нали! :D Още мие е труден,но лека,полека,влизам "в час".
Хубав да е денят ви!
/www.mamaibebe.com][/url]