0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 14
« Отговор #940 -: Септември 23, 2016, 17:23:52 pm »
Ау, какъв хляб ми донесоха току що от Рударци. Цялата стая мирише.
Семейството на сестра ми и майка ми се пробвали да намерят някаква еко пътека до Боснек (безуспешно), но са се разходили на друго място и на връщане са купили хляба.
Марси, завид  :oops:
« Отговор #941 -: Септември 24, 2016, 06:26:42 am »
Добро утро в събота, мили раздумковци  :D
Гледам във фейла другарчетата пускат снимки от морето с ушанки и си мисля - добре че и ние не отидохде. Вчера се разходихме до Димитровград и манастирите, но беше пълно с български коли навсякъде. На границата на отиване се чакаше много, ама наистина МНОГО. На връщане минахме като на шега.

Хубава събота ви пожелавам!

« Отговор #942 -: Септември 24, 2016, 08:38:44 am »
Добро утро,
Някой може ли да ми помогне да намеря аватара, от който да влизам в непрочетените теми.
Прикачвам какво се вижда от телефона ми като съм в Раздумката.
На iOS съм.
Мерси :P
« Последна редакция: Септември 24, 2016, 08:46:46 am от 47 Smiles »
*
« Отговор #943 -: Септември 24, 2016, 08:39:40 am »
Добро утро! Да,студено си е сутрин и вечер край морето. Типично "циганско" лято! :) Ама ,чак за ушанки.... :lol: Като се замисля,добре че не поехме и ние към Гърция. И там е същото,до колкото се вижда от синоптиците. :? Ама ,много ни се ходеше.... :? Земетресение имало снощи!!?? 8O В  2.10 ,от Вранча. Във Варна добре се е усетило. :lol: Аз хем бях буден,хем сме на високо,ама нищо не съм разбрал. Хубава събота,момичета!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #944 -: Септември 24, 2016, 09:23:41 am »
Добро утро!
Тези есенни кафенца направо ме разтапят...
Ние сме си основно вкъщи тези дни (т.е. аз), че ММ ходи на работа до обяд да си върши разни неща, а повечето ни познати изчезнаха за голямата ваканция. Живот и здраве, другата година ще си имам постоянна компания за навън :D

Смайли, прикачвам снимка, как изглежда аватарът и какво се вижда, като кликнеш на него. Някой беше писал, че за мобилната версия, трябва да си в режим "хоризонтален", а не както стандартно "вертикален".

Спокойна и слънчева събота!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #945 -: Септември 24, 2016, 09:33:00 am »
Злате, мерси много!
Това с хоризонталния екран хем го прочетох, но хем все едно не се отнасяше за мен  :oops:
Работи и при мен, разбира се. Благодаря  :P
Хубав уикенд на всички!
*
« Отговор #946 -: Септември 24, 2016, 09:57:32 am »
Добро утро.
Есента си дойде и си е за топли дрехи сутрин и вечер, а само преди няколко дни беше 36 градуса.
Една от любимите ми закуски, на които се любувам само виртуално.

Пожелавам ви слънчева събота.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #947 -: Септември 24, 2016, 11:12:41 am »
Добро утро!  :)

Студеничко е да, тази сутрин не забелязах какво показва термометърът, но вчера сутринта беше 3 градуса. Като изгрее слъчицето става приятно, но нощем и сутрин е стууд.

И ние сме си основно вкъщи тия дни. Мъжът ми е на работа днес, а ние чакаме да стане малко по-топличко и излизаме на двора  :)

Смайли, даже имаме две пекарни :P, едната е само за хляб, а в другата правят хляб, сладкиши и страхотна вита баница с много сирене  :).

Приятни почивни дни на всички!  :)

*
« Отговор #948 -: Септември 24, 2016, 17:55:31 pm »
мдааа, особено в планината си е студеничко вече. А, марсу, вас ви броя планински, така че 3 градуса е нормално май. :lol: Ние вчера качвахме Мальовица и сутринта хем в ниското, на тръгване още, беше 2 градуса, но като има слънчице друго се усеща.  :)
Днес тръгнахме на 12 градуса, а в София 22, та се наложи да посъблечем малко дрешки като пристигнахме, но дано да се позадържи така времето още поне месец, размечтах се :lol:
« Отговор #949 -: Септември 25, 2016, 08:12:43 am »
Добро утро в неделя, мили раздумковци  :D
Хубав ден!

*
« Отговор #950 -: Септември 25, 2016, 09:00:59 am »
Планинско е при нас да, към 1000м надморска височина. Стефи, на нас често ни се е случвало да дойдем неподходящо облечени в София :)
Много ми се иска да има топла есен.

От мен чайче, хубав ден!  :)

*
« Отговор #951 -: Септември 25, 2016, 09:53:01 am »
Добър ден!

Зай, Марси, благодаря за предложенията - веднага се нареждам за един топъл чай. Представям си как Марси си топли ръцете с него, докато отпива на двора и ме наляга завист :D. Аз много обичам планинските селца, но истината е, че в Рударци никога не съм била. Трябва да оправя пропуска :)

Да е приятен за всички последният почивен ден!
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #952 -: Септември 26, 2016, 05:47:12 am »
Добро утро, мили раздумковци  :D
Успешна нова седмица!

*
« Отговор #953 -: Септември 26, 2016, 08:55:19 am »

Злате, ако решите да идвате насам непременно се обади, да ни дойдете на гости  :)

Хубав ден и лека работна седмица!  :)

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #954 -: Септември 26, 2016, 10:11:32 am »
Здравейте, момичета и Рачо!
Студено си е сутрин. Или поне на мен ми се струва така, понеже пих кафе навън с една майка и събрах студ.
Закуската от мен:

Почивните дни прекарахме добре. Ние с малката си купихме обувки за есента. Тати качи 1 тон въглища на 4 етаж. Бяхме и на село .... В събота ходихме до главната „по женишки“, а там базар на занаятите - нарооод. Тъкмо се чудех, няма ли да висим някое познато дете и .... Стефания, Пресланка и .... останалата част от фемили Стирянови. Та видяхме познати, ама от Заарата  :lol: Забавлявахме се добре.
Лек ден и лека седмица!
*
« Отговор #955 -: Септември 26, 2016, 10:46:40 am »
Добър ден,дами! :D Нова седмица-нов късмет! :) Особено след дъъълга почивка. :lol: Пеше,то вие със Заарата,съвсем по комшийски я карате вече. :lol: Има,няма,един час разстояние.Ние като сме на гости в Стара Загора,все  прескачаме и до Филибето ,да го нагледаме. :lol: Ама хубаво е така,де.
Дават уж времето да се позатопли пак.Иначе сутрин и вечер не става без "абичка" :wink:. А на 1000 м. височина сигурно и нещо по-сериозно си трябва... :lol:
Снощи приключих аз работния летен сезон. Изпратих си и последния самолет с туристи.Ама едно празно,пусто на това летище,чак ми стана тъжно. :( А каква лудница беше само..... :lol: Сега ,заслужена почивка,време за семейството и за.... нашия сайт. :wink:
Лек ден на всички.
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #956 -: Септември 26, 2016, 16:16:50 pm »
Ох, да ви кажа с тоя разкопан град придвижването е ужасно. И по закона на Мърфи, баш когато бяхме в автобуса ми звънна куриер. Бил пред нас, нямало ли кой да слезе, па нямало ли как по-бързо да се прибера ....? Все едно на мен ми е кеф да вися в задръстване. Е прибрах се и дойде пак, ама аз какво да направя, не мога цял ден да си вися у дома.
*
« Отговор #957 -: Септември 26, 2016, 18:50:48 pm »
Това с куриерите е голяма простотия. Съгласна съм да ме ограничат в някакъв интервал от време, примерно два часа, ама да вися вкъщи и да ги чакам между 9 и 18ч си е направо подигравка. Смятам, че таксата им за доставка до адрес е достатъчно надута, за да се съобразят що-годе с някакво часово време, пък и да не ми искат допълнително пари, 'щото, видите ли, съм имала претенции. При мен няколко пъти имаше проблеми и разправии, та в крайна сметка приключих с тази им опция за услуга. Поръчвам всичко до Офис и си вземам нещата, когато на мен ми е кеф - те да ме чакат.
Хайде сега по нещо за сгряване във вече прохладните вечери (аз само ще го помириша) :)

« Последна редакция: Септември 26, 2016, 19:23:50 pm от Zlateto ♡ »
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #958 -: Септември 26, 2016, 19:31:02 pm »
....
Иначе сутрин и вечер не става без "абичка" :wink:. А на 1000 м. височина сигурно и нещо по-сериозно си трябва... :lol:
да, печка  :lol:, последната седмица я палим редовно :) .....  а вечер най-добре и с чаша вино  :)

Злате, улучи ми питието, наздраве  :balk_14:
« Последна редакция: Септември 26, 2016, 19:32:58 pm от marsi »

« Отговор #959 -: Септември 27, 2016, 06:12:43 am »
Добро утро във вторник, мили раздумковци  :D
А как ми се ходи и на мен в Пловдив... Но няма време :(
За куриерите много сте прави. И аз предпочитам в офис.

Хубав ден на всички!