Моите, юни ходиха на лятната занималня, на която ходи Ели миналата година 2 месеца. Доволна съм, че ми е близо освен това е директно до детската площадка. Един ден в седмицата ги водят на еднодневна екскурзия. По желания на родителя и допълнително заплащане ги водят на плуване. Иначе през деня, играят, творят разни неща, имат и учителка и си четат книгите, а и понаписваха по някоя диктовка.
Сега от началото на юли са на "турне". Първо бяха за седмица в Плевен при свекърва ми. Тая седмица са с леля ми на Еленския балкан, на едно село (голям кеф, от ония селца, без магазин в които карат хляб с кола веднъж седмично). Звънях им да ги чуя, голяма радост, крави видели, кози, пуйчета, за билки ходели и по цял ден навън тичали. Понеделник, се връщат за седмица в Търново и след това една седмица пак в Плевен. За първата седмица на август сме на село Баня, Банско и там освен кисненето в топлия басейн, обмисляме да качим Вихрен. После като се приберем, ще видим кой ще ги иска, че у дома почваме ремонт и е по добре да не са в София, иначе както се казва, занималнята работи. А първата седмица на септември, ще се отчетем и на морето.
Стефи, и ние на Мусала, отдавна сме му хвърлили око, дори аз не съм го качвала, та ще видим дали можем да го реализираме тази година...