Златни да са ни Златета !!! Здрави , щастливи и усмихнати !
Тук много именници имаме,май ! Злате,да си здрава и усмихната,заедно с оли и всички вкъщи. Честито и на Сиксенс,макар и рядко да се отбива,както и на малкия Златомир, на Барбарон. Сигурно пропускам някого,но вие ще допълните...
Направо празник по Бургаски
Да ви развеселя малко .
Виждам вчера един мъж - предполагам таткото - подпрян на една количка - модел , който ми харесва . И си казвам -а , идеален случай да я побутна и поразпитам , ама си викам -сигурно чака майката , че беше пред едни магазини и така с досада , отегчено чака . ПО- добре да говоря с жената все пак .Помотах се, влязох в един магазин , мерих обувки - без малко да си ги купя , излязох , пак сам човека . Бре жена му сигурно няколко чифта ботуши си купува или бельо мери , та се бави толкова .
Накрая отивам при него , заговарям го по същество , макар и леко притеснена , защото според дрехите не знам дали ми личи щумбака , да не притесня нещо човека . И той ми отговаря нещо на не знам какъв език . Човека беше с азиатски черти . Ръкомахахме , смяхме се и си тръгнах без да тествам количката .
Хубава седмица !