Алекс, недей да я съдиш строго Вера.
Аз май се повтарям, но като дете изобщо не учех. Голям мързел бях. Едва влезнах в езикова гимназия (но не първата в града, а втората и то с най-нежелания език - френски
, който е от Стара Загора, руската гимназия сигурно я знае)...
И така до 8 редовен клас включително (сегашния девети). И после нещо ми стана и започнах здраво да уча. В университета влезнах първата желана специалност.
Та едно представяне на матурите не винаги е показателно.
Покрай племенничката бях чела повече и статистиките сочат, че децата, които ги приемат с най-високи резултати, често не са най-добрите след това в самото училище. На явяването на самите изпити сериозно влияние оказват притеснението и др.подобни фактори.
Племенничката ми сега също е ужасно мързелива, ама мега.... и непрекъснато се движи по ръба. Когато само й говорихме за това и й го натяквахме, нещата ставаха по-зле. В един момент всички спряхме да й говорим и я оставихме да се оправя, както си е решила и веднага дръпна напред.
Ще разказваш после за Златарски. То май ви е и на удобно място като локация.
На мен сроковете ми свършиха
И сега две-три седмици ще дишам по-спокойно (до следващите срокове
)
С моя мъж сме на ергенски живот тази седмица. Та две вечер подред сме навън сами. Забравили сме как се случват тези неща, но е хубаво все пак усещането.