0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Провирон
« -: Юли 10, 2006, 14:49:39 pm »
Meli, знаеш ли нещо за лекарството PROVIRON?! Някой пробвал ли го е и що е то?!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Провирон
« Отговор #1 -: Юли 10, 2006, 14:58:35 pm »
Разделих темата ти, за да могат повече хора да се включат.
Няма внос на провирон в България от миналата година.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #2 -: Юли 10, 2006, 15:47:07 pm »
Мъжът ми го е пил. Донесоха ни го от Турция- за 3 месеца цената е към 130лв. Не съм компетентна, но това е някакъв мъжки хормон, и доколкото разбрах, подтискал сперматогенезата, с надежда да отскочи след спирането му. Предписа ни го професор от Варна. Повика ни след 1 месец да правим нова спермограма. Резултатите бяха блестящи, а стойностите -много съмнителни- всичко се увеличаваше с 10 милиона и с10%.Много се усъмних, като знам ,че за положителен резултат се чака 3 месеца.Александров пък каза да го спираме, защото щял да съсипе черния дроб.При него резултата беше лош.Кацаров не беше толкова категоричен и каза, че може да си го допием. След спирането му обаче не правихме спермограма, а след седмица почивка почнахме прегнил, изписон от Кацаров. Така че не знам дали нещо е отскочило.На вас кой ви го предписа?
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

tatiana

« Отговор #3 -: Юли 11, 2006, 14:49:31 pm »
здравейте и от мен. моят съпруг също пи провирон но един месец, сега си бие прегнил 5000 единици. как ви повлия на вас прегнила.
*
« Отговор #4 -: Юли 11, 2006, 15:31:36 pm »
Мъжът ми днес ще си бие едва третата инжекция. Предписано му е седмично по 1-5000ед за 3 месеца. Такаче още не знаем дали има ефект.Но съм чувала, че някои си бият и по 3 пъти седмично и се чудя не е ли малка дозата.Татяна, вие по колко слагате?
« Отговор #5 -: Юли 12, 2006, 00:27:31 am »
Благодаря Мели...наистина много противоречиви отзиви за Провирон! И интересно защо не се внася, след като е в списъка с разрешените лекарствени средства на МЗ.Очакваме още мнения :D Разбрах, че в Турция го има във всяка аптека...Интересно!!!
Според мен разликата в Провирон и Прегнил е, че Провирон е тестостерон, а Прегнил стимулира собственото производство на тестостерон в тестисите....хм...сега някой ще каже, за това учат сума ти години андролозите и уролозите :D
« Последна редакция: Юли 12, 2006, 00:44:47 am от lastuzer »
*

tatiana

« Отговор #6 -: Юли 12, 2006, 10:28:48 am »
съпруга ми също го бие веднъж седмично, но за 6 месеца- остават ни още 2 ампули и тогава ще правим нова спермограма. при нас неподвижните спермотозоиди бяха 50%, активни 20%. след като при провирона спермограмата не се промени, а според лекуващия доктор имаше малко подобрение.
за провирона специално наистина го има във всяка аптека в Турция. 20 таблетки струват около 10 дни.
Много ми е притеснено, изнервена съм много.
« Отговор #7 -: Юли 12, 2006, 10:49:33 am »
Татяна, успокой се... :D Винаги има шанс....Говориш за ампули,да разбирам ли,че това е Прегнил, след като сте спрели Провирон?! Малко неясно е написано... :goodluck:
*
« Отговор #8 -: Юли 12, 2006, 10:55:08 am »
Мила Татяна, напълно разбирам състоянието ти. Когато разбрах за този проблем, земята се срина под мен. Чувствах се наказана без вина, минах през какви ли не депресии и чувства. Не се поддавай на тях, мисли само оптимистично. С притеснения само ще си докараш нещо и върху себе си. Ще стане бебето, ще видиш. Аз забременях със спермограма 3 000 000 на мл и 10% подвижни същия месец от санаториума в Поморие, където правят горе-долу добри спермограми.Неуспешно, но това е друг въпрос. Имали сме и много по-добри, и по-лоши резултати, но нашите варират.Искам да ти кажа, че психичесата нагласа е много важна. Казвай си , че ще стане, напук на всякакви резултати.Успех и много вяра в себе си, миличка!
*

татяна

« Отговор #9 -: Юли 12, 2006, 12:27:55 pm »
сега ще обясня по-точна. пихме един месец провирон, а сега за 6 седмици си бие прегнил 5000единици. също така приема от 2 месеца трибестан.
по-късно ще ви публикувам резултатите от спермограмите преди да изпие провирона и след това.
« Отговор #10 -: Юли 12, 2006, 12:39:32 pm »
благодаря Татяна...всяка информация тук е ценна, защото от всичко прочетено разбирам, че хората доста се лутат и грешат когато става въпрос за мъжката репродуктивност /нямам инфо за женската/ и най-важното сигурна съм,че всеки получава малко или много упокоение,че нещата са обратими и стават дори и чудеса! Късмет ти желая и пиши, така ще се чувстваш по-спокойна! :D