А, то е ясно, че покрай малките и ние си ги лепим вирусите одма. Аз не помня да съм боледувала така, както последните две зими. И не само аз, а всички по домова книга. Разликата е, че последния път Нора го изкара вируса с три панадола и четири нурофена за два дни и после айде на ясла, а аз се влачих две седмици, удари ме и в ушите, та доволно си отпих на антибиотици.
Ще мине всичко момичета, само си пазете нервите и не треперете толкова за едната хрема . Неприятно е да, но нищо фатално, наблюдавайте си децата и ги познавайте . Колкото повече ги пазите толкова повече ги изнежвате.
Ние сме на море уикенда беше доста хладен, , и въпреки това дзверОт се кисна и в басейна и в морето - удържане просто няма. Давам вит С за някакво лично успокоение и се надявам да остане здрава. Още с пристигането със засилка се джасна в дълбокия басейн барабар с дрехите ..... мама й също. Вчера си беше направо студ и буря, добре, че анимацията работи. Днес от 10 до 2 не е излязла от водата, едвам я прибрах в стаята да дремне за час и после пак. И да знаете, онези бански, които коментирахме в предната тема вършат страхотна работа. Последните два три мисля да я оставя за кратко по половинки да напече гърбината и това е.
Маури, обожавам къмпингуването, така съм израстнала. Сега не се наемам. Ол инклузив на този етап мисля е най-подходящо. Затворен комплекс, анимация детски басейн и храна по всяко време. Може би и от съображения,, че Нора ми е палава като за 3. Въпреки изброеното единственото ми сядане е сега, докато спи и около час на детската дискотека, когато е на сцената и я виждам идеално какви ги върши. Храним се с ММ на бегом, като се редуваме за пазванти, включително и семейството с което сме. Не знам дали някога ще утихне малко тоя бяс. Толкова се надявам да я видя някога седнала за 5мин на едно място. Не е лоша Нора, не е подбудителка към конфликти, но някой посегне ли й, не прощава и става караманелата. А желанието на децата за доказване и показване на надмощие е постоянно.